Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Lasersvärd Metall - Lightsaber Pro
Lasersvärd Metall - Lightsaber Pro
Lasersvärd Metall - Lightsaber Pro

1 / 3

Lasersvärd Metall - Lightsaber Pro

(3 recensioner)
799 kr
Marknades bästa lasersvärd med metallhandtag! Otroligt hög kvalitet i alla detaljer, och med en mängd ljus- och ljudeffekter! Ett gediget och verkligehetstroget lasersvärd och inte plastigt som så många andra på marknaden. Lätt att bära på och mycke
Läs mer
Marknades bästa lasersvärd med metallhandtag! Otroligt hög kvalitet i alla detaljer, och med en mängd ljus- och ljudeffekter!

Ett gediget och verkligehetstroget lasersvärd och inte plastigt som så många andra på marknaden. Lätt att bära på och mycket smidig uppladdning.

Specifikation: 
- Handtaget är 21 cm långt och svärdkroppen är 55cm lång och den totala längden är 76 cm.
- 7 färger (lila ljus, gult ljus, rött ljus, grönt ljus, blått ljus, rosa ljus) kan du välja mellan.
- Enhet med USB-port (strömadapter, PC, bärbar dator, billaddare) och en utgångsström på 5 V, 1 A kan ladda lasersvärdet.

Innehåller:
- 1 lasersvärd med metallskaft
- 1 USB-laddningskabel
Y

Yumanji

För 7 månader sedan

Bra, kvalité! Går att fäkta med den utan att den går sönder. Lätt att byta färg och den har de rätta ljuden. Sonen är mycket nöjd!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

K

Kat

För 5 månader sedan

Finns det något sätt att stänga av ljudet/muta och unmuta svärdet? Blir lite jobbigt med det loopandet ljudet efter ett tag. Låter oavsett om man mara håller den still. Annars älskar den!

M

Mamma

För 5 månader sedan

Riktigt bra och stabil. Metallhandtag och bra plast på själva lysröret. Bra ljudeffekt när en sätter på och stänger av svärdet. Samt vid snärtningar eller klapp på handtaget.