Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

tomtemask Jul Tomtar Mask Super Mjuk Vuxen
tomtemask Jul Tomtar Mask Super Mjuk Vuxen

1 / 2

tomtemask Jul Tomtar Mask Super Mjuk Vuxen

276 kr
Jul tomtemask är tillverkad av 100% naturlig latex, lätt vikt, elastisk, miljöskydd, giftfri, lämplig för de flesta vuxna.Tomtemask är med god andningsförmåga och elasticitet, som fester, kostymfester, shower, cosplay, roliga aktiviteter, och så vid
Läs mer

Jul tomtemask är tillverkad av 100% naturlig latex, lätt vikt, elastisk, miljöskydd, giftfri, lämplig för de flesta vuxna.Tomtemask är med god andningsförmåga och elasticitet, som fester, kostymfester, shower, cosplay, roliga aktiviteter, och så vidare.
Storlek: Lämplig för de flesta vuxna huvuden (huvudstorlek)
Material: Latex
Vikt: 250g

Omvårdnadsinstruktioner: Torka försiktigt latexmasken med utspädd mild tvål. Knacka försiktigt med en ren våt trasa för att skölja. Använd inte oljebaserad kosmetika, sminkborttagare och kräm, eftersom detta kommer att förkorta livslängden.
Observera: Före användning, lägg den på en ventilerad plats ett tag, på grund av att ta bort lukten. Sedan kan man ta på den, är effekten
bättre och bekvämare. På grund av faktorerna belysning och skärmvisning kan det finnas en liten skillnad mellan färgen och det verkliga objektet, vänligen förstå.
Förpackning Innehåller:
1 x tomtemask

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner