Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

2-Pack Olje Spray Flaska
2-Pack Olje Spray Flaska
2-Pack Olje Spray Flaska
2-Pack Olje Spray Flaska

1 / 4

2-Pack Olje Spray Flaska

(10 recensioner)
129 kr
2 Pack Olje Spray flaskor, en för Olivolja och en för Rapsolja t ex !  Säkert material och hälsosamt liv, Oljesprayflaskan är hygienisk och bekväm, den kan enkelt kontrollera din oljeförbrukning och spara pengar i det långa loppet Lätt att använd
Läs mer

2 Pack Olje Spray flaskor, en för Olivolja och en för Rapsolja t ex ! 

Säkert material och hälsosamt liv, Oljesprayflaskan är hygienisk och bekväm, den kan enkelt kontrollera din oljeförbrukning och spara pengar i det långa loppet


Lätt att använda och rengöra: olivoljespruta med halkfri handtagsdesign, kan hålla locket och handtaget bekvämt, din olja kan sprayas jämnt med ett enkelt klick, bekväm att använda. Munstycket är avtagbart, vilket gör det enkelt att fylla på utan tratt !

Multipurpose Oil Spray Bottle: Denna olivolja sprayflaska är ett fantastiskt kökstillbehör. Tillsätt din favoritolja, vinäger, etc. i sprayflaskan. Bekväm för grillning, salladstillverkning, bakning, bakning, grillning istället för att använda penslar. Du kan även använda sprayflaskan på andra ställen där den behöver användas.
Obs: När du sprutar oljan måste du applicera kraft. Om du pressar för lätt får du mer olja.

Häll helt enkelt din favoritolja (eller annan vätska) i behållaren och tryck sedan på trycksprutan. Spraymunstycket ger en fin, jämn dimma. För rengöring: Fyll bara på lite varmt vatten och tillsätt en droppe diskmedel, skaka flaskan sedan flaskan och spraya all vätska. Upprepa med vatten utan diskmedel för att skölja.

OBS Eftersom oljans densitet är annorlunda än vattnets skiljer sig också effekten något när oljan sprutas och den fördelas inte med samma tryck.

2 x sprayflaska för olja/vinäger

Identifikation

EAN 7350136486043
A

Alle

För 22 dagar sedan

Matolja sprayflaska

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

B

Bara positivt

För en månad sedan

±++++++++++++++++++

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

A

A. P

För 21 dagar sedan

Helt värdelösa. Inget fint sprut.

M

Mandusson

För en månad sedan

Billigt med tveksam kvalitet. Den sprejar inte utan skjuter strålar.

-

-----------------

För en månad sedan

Helt OK!!!!!

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.