Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Adler smörgåsgrill - svart/silver
Adler smörgåsgrill - svart/silver
Adler smörgåsgrill - svart/silver
Adler smörgåsgrill - svart/silver
Adler smörgåsgrill - svart/silver

1 / 5

Adler smörgåsgrill - svart/silver

(1 recension)
146 kr
Grilla härligt krispiga smörgåsar med smörgåsgrillen AD 3015! Denna smörgåsgrill värmer upp dina mackor och dess fyllning vilket ger dina smörgåsar en helt ny konsistens, känsla och smak. Grillen har en indikatorlampa så att du enkelt kan se när den
Läs mer

Grilla härligt krispiga smörgåsar med smörgåsgrillen AD 3015! Denna smörgåsgrill värmer upp dina mackor och dess fyllning vilket ger dina smörgåsar en helt ny konsistens, känsla och smak. Grillen har en indikatorlampa så att du enkelt kan se när den är uppvärmd och redo att användas. Maskinen tillagar en till två stycken dubbelmackor samtidigt. Fötterna på smörgåsgrillen är försedda med gummi för att den inte ska kunna halka omkring på diskbänken. På dess framsida finner du ett handtag med lås för enkel öppning och stängning, dessutom gör handaget att den är lätt att ta med sig eller förflytta. 

Non-stick behandlade plattor

Smörgåsgrillens så kallade "non-stick" plattor är behandlade på ett sätt som gör att grillen presterar riktigt goda mackor varje gång och dessutom gör den mycket enkel att rengöra. När du har tillagat mackorna är det bara att vänta en liten stund så att apparaten hinner svalna av, sedan torkas smulor, fett och annan smuts av utan problem. Oftast gör en näve helt vanligt hushållspapper jobbet. 

Experimentera mera

Om du har svårt att komma på vad du ska göra kan vi rekommendera att grilla den klassiska dubbelmackan med ost och skinka! Om det känns tråkigt kan du alltid testa att fylla mackorna med massa nya, spännande pålägg - paprika, påläggskorv, med mera. Testa dig fram! 

Egenskaper & specifikationer

  • Non-stick belagda plattor
  • Indikatorlampa
  • Greppande fötter
  • Effekt: 750W
  • Handtag med lås för enkel öppning och stängning
  • Strömförsörjning: 230V ~ 50Hz