Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Asko tvättmaskin W4096R.W2
Asko tvättmaskin W4096R.W2
Asko tvättmaskin W4096R.W2
Asko tvättmaskin W4096R.W2
Asko tvättmaskin W4096R.W2

1 / 5

Asko tvättmaskin W4096R.W2

12990 kr

-24%

Rek pris. 16990 kr
Asko Tvättmaskin W4096R.STvättmaskinen ASKO W4096R.S är flaggskeppet i tvättmaskinssortimentet hos Asko och för dig som vill ha det absolut bästa. en spektakulär maskin i stål och med det mesta i utrustningsväg. Den kombinerar designen och hållb
  • Fristående Tvättmaskin i energiklass A+++
  • Design och hållbarhet av industristandard
  • 9 kg tvättkapacitet, 1600 varv centrifugering
  • Otroligt tyst induktionsmotor
  • 22 olika funktioner, program och lägen
Läs mer

Asko Tvättmaskin W4096R.S


Tvättmaskinen ASKO W4096R.S är flaggskeppet i tvättmaskinssortimentet hos Asko och för dig som vill ha det absolut bästa. en spektakulär maskin i stål och med det mesta i utrustningsväg. Den kombinerar designen och hållbarheten från en industrimaskin med den bästa hushållsteknologin och programvaran. Stort värde för pengarna för ditt badrum eller tvättstuga. Trumman är hängd i fyra robusta stötdämpare med ett helt separat paket från ytterhöljet. Detta garanterar en vibrationsfri, tyst och verkligen hållbar tvättmaskin som har testats under 10 000 driftstimmar eller tjugo års användning.


Autodos-tvättmedelsdosering förenklar ditt liv, tvättmedelsdoseringen sker helt automatiskt och alltid i rätt mängd. Du sparar på tvättmedel och natur. Dessutom kommer dina textilier att hålla längre, eftersom de alltid får rätt mängd tvättmedel.

Induktionsmotorn är extremt tyst och tillåter användning av mycket anpassade tvättrytmer i olika program. Detta gör att dina textilier kan hanteras så försiktigt som möjligt, vilket ger minskat slitage och längre hållbarhet. Med specialprogram som auto-programmet gör maskinen sina egna val av tvättid och sköljhastighet - allt du behöver göra är att fylla på tvätten. Det finns givetvis ochså tidsprogram som låter dig själv välja önskad tvätttid. Självrengöringsprogram är utformat för att effektivt rengöra maskinen.


Maskinen anpassar sig alltid till dina behov. 1-9 kg tvättkapacitet, energiklass B, A-tvättprestanda, kraftfullt centrifugering på 1600 varv per minut. Kombinationen med industriell maskindesign och de senaste energisnåla och effektiva tvättprogrammen ger dig användarvänlighet och lång hållbarhet.


Automatisk dosering - Exakt dispensering

Dosering av tvättmedel anpassas efter program, materialet som ska tvättas, maskinens fyllningsnivå och hårdheten på vattnet. ASKOs autodos eliminerar bekymmer för rengöring av tvättmedelsrester i maskinen och det finns inga tvättmedelrester i kläderna som kan irritera huden. Samtidigt reduceras miljöbelastningen!


Allergiprogram

Särskild uppmärksamhet har ägnats åt dig som har känslig hud eller är allergisk mot tvättmedel. Du hittar separata allergiprogram för bomull och syntetfibrer i denna modell. Den valda tvättemperaturen upprätthålls under längre tid än vanliga program, textil behandlas mer effektivt och programmen inkluderar ytterligare sköljningar.


Quattro Construction 

Buller och vibrationsdämpning är allt viktigare funktioner eftersom det blivit vanligare att bo i bostäder där tvättmaskinen finns i närheten av rum man vistas i. Askos bidrag till att förbättra livskvaliteten för människor i närheten av tvättmaskinen kallas Quattro Construction ™. Det är ett unikt men ändå enkelt system med fyra stötdämpare som överför vibrationsenergin i yttertrumman till maskinens basplatta.

I själva verket är hela strukturen innesluten och nästan ingen vibration uppstår vid maximala varv. Quattro-systemet är extremt hållbart och förlänger maskinens livslängd.


Ståltätning

Gummitätningen på luckan kan försämras med tiden och samla smuts.  Så när den inte finns utan är en tätning i stål så blir din tvätt mer hygienisk. Dessutom underlättar ståltätningsluckelösningen att fylla och tömma tvättmaskinen. Denna slitstarka luckelösning ingår på alla ASKO-tvättmaskiner.


Linje Concept

Linje Concept börjar till vänster och slutar till höger för att starta / stoppa / pausknappen. Börja med att hälla tvättmedlet i tvättmedelsbehållaren och ange sedan önskade inställningar från vänster till höger! Line Concept finns på alla tvättmaskiner och torktumlare från Pro Home och gör maskinen mycket enkel att förstå.


Super Rinse

Smuts är inte bra för dina kläder och tvättmedel är inte bra för din hud. Som en förebyggande åtgärd för personer med känslig hud är ASKO-tvättmaskiner utrustade med en extra sköljfunktion som kallas Super Rinse. Detta är särskilt viktigt i länder med mjukt vatten, vilket innebär att maskinen sköljer upp till sju gånger.


Activ Drum-teknologi

Timglasformade avtagbara valkar leder tvätten mot trummans mjuka mitt och avlägsnar effektivt större smutspartiklar, till exempel sand, i de större hålen i trummans kanter. Active Drum är perfekt balanserad och garanterar bästa tvätt- och sköljresultat med minimal slitage på kläderna.


SensiSave

En speciell sensor sparar vatten, energi och tid! Detektorn utvärderar mängden textilier i maskinen och väljer sedan ett tvättprogram som ger optimala tvättresultat med minimal vatten, energi och tid. Således kan både små och stora laster tvättas med ASKO-tvättmaskiner.


Funktioner, program och lägen

Bomull

Mixed / Synthetic: Ett program för syntetiska och blandade tyger

Ylle / handtvätt

Perfekt svart

Tidsstyrda program

Automatprogram

Snabbtvätt

Sköljning

Centrifugering

Evakuering

Känsliga fibrer

Trumengöringsprogram

Skjortor

Hygienprogram

Pro Wash programAllergi bomullAllergi syntet

Tvättmöjligheter: Standard, grön,allergi, snabb och intensiv

Pro Wash

Centrifugeringshastighet

Super Rinse

Hög vattennivå

Förtvätt

Sköljstopp


Prestanda

Quattro Construction - nästan vibrationsfri

Dörrtätning: ståltätning

Ståltrumma och ytterhölje av stål

Active Drum skontrumma möjliggör effektiv rengöring med minimal slitage

Värmemotståndseffekt: 2000 W

Stabil temperatur, max ± 1 ° C

Vattennivåsensor

Trumkapacitet: 60 l

Kolborstfri invertermotor

Automatiskt dosering av tvättmedel

Pro Wash: Mycket effektivt tvätt- och sköljsystem


Användbarhet

Lätt att stänga luckan

Bekväm förvaring för glidvägg för flytande tvättmedel i tvättlådan

Stor lucköppning: 31 cm

Dörröppningsvinkel: 110 °

1-24 timmar tidsfördröjning

Visning av tvättid

Display: LCD-display

21 program

Dörrhandtag: Vänsterhängt

Justerbara fötter: 10 mm


Säkerhet

Vattentät basplatta

PEX inloppsslang

Tätning av dräneringspump

Nödöppnings funktion

Föräldrakontroll

Dörren kan öppnas från insidan

Stabiliseringssystem

Termiskt och elektriskt skydd mot överhettning

AquaStop Block System


Tekniska data:

Färg: vit

Energiklass: B

Påfyllningsvolym: 1-9 kg

Centrifugeringshastighet: 1400 rpm

Ljudnivå (tvätt): 50 dB

Vattenförbrukning: 10590 l / år

Strömförbrukning: 55 kWh / 100 tvättomgångar

Elkabelns längd: 2,3 m

Inloppsslangens längd: 150 cm

Avgasslangens längd: 160 cm

Anslutningseffekt: 2 200 W

Elektrisk anslutning: 220-240 V

Mått (BxDxH): 59,5 x 58 x 85 cm

Vikt: 77,5 kg


Matchande torktumlare

T408HD.W

Snabbfakta

  • Fristående Tvättmaskin i energiklass A+++
  • Design och hållbarhet av industristandard
  • 9 kg tvättkapacitet, 1600 varv centrifugering
  • Otroligt tyst induktionsmotor
  • 22 olika funktioner, program och lägen
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .