Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Blendtec blender Designer 625 White

Fri frakt
Blendtec blender Designer 625 White
Blendtec blender Designer 625 White
6290 kr

Bevaka produktens pris

  • PROGRAM: Smoothie, Juice, Glass, Varm soppa
  • HASTIGHETER: 6 st + Puls
  • Produkterna bakom youtube-succén "Will it blend?"
  • Effekt: 2200 Watt/3 Hästkrafter.

Vad Blendtec är mest kända för är deras uthållighet och råa styrka. Detta demonstreras via deras youtube-succé ”Will it blend?”, där de uppvisar hur simpelt och oansträngt mixern pulveriserar artiklar som telefoner och till och med skor. Denna idé började redan innan framgången då Tom Dickson ville testa styrkan och se vad de gick för genom att mixa träbitar. Utöver att det är underhållande vill de påvisa hur simpelt deras mixer krossar de allra hårdaste produkterna. Med en sådan styrka bryts cellväggarna i maten sönder vilket utsöndrar en större mängd av de viktiga näringsämnena kroppen behöver - the more you know! (Jag menar, kanske inte i träbitar...)


Blendtec blender Designer 625 har en mångsidighet som direkt syns i den inte bara snygga men smarta touch-skärmen, där du finner hela fyra program för Smoothie, Juice, glass, och Varm soppa. Självklart finns även manuella hastigheter 1-6 där du själv bestämmer konsistensen, eller använd pulsfunktionen för att skapa en så kraftfull virvel som möjligt. Med tanke på dess plana design är det enkelt att rengöra den med ett lätt drag med trasan.


Kanna: Wildside+ Jar 2,5 liter.

Effekt: 2200 Watt/3 Hästkrafter.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .