Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Bosch diskmaskin SBH4EAX14E
Bosch diskmaskin SBH4EAX14E

1 / 2

Bosch diskmaskin SBH4EAX14E

7990 kr

-8%

Rek pris. 8678 kr
EfficientDryAutomatisk öppning av dörren för bättre torkresultatAtt ta ut disk som inte är riktigt torr eller för varm kan vara irriterande. Med EfficientDry öppnas diskmaskinens lucka automatiskt efter att programmet är färdigt. Denna praktiska lösn
  • Diskkapacitet 13 kuvert
  • VaroiHinge - passar IKEAS högre kök
  • Rackmatic: justerbar överkorg
  • SilencePlus: fantastiskt tyst, endast 44dB.
  • Home Connect: styr och överse via smartphone
Läs mer

EfficientDry

Automatisk öppning av dörren för bättre torkresultat

Att ta ut disk som inte är riktigt torr eller för varm kan vara irriterande. Med EfficientDry öppnas diskmaskinens lucka automatiskt efter att programmet är färdigt. Denna praktiska lösningen gör att disken torkar, förhindrar kondens och kyler ner disken försiktigt. Du behöver aldrig ta ut disken och torka den för hand. Bekvämt för dig, men även energibesparande.

 

3-stegs RackMatic

Justerbar i höjdled upp till 5 cm på 3 nivåer, även om den översta korgen är fullastad

Feature Icon

Tack vare RackMatic-systemet kan du enkelt justera den översta korgen upp till 5 cm, även när den är fullastad. Det betyder fler möjligheter och maximal flexibilitet.

Extra tyst

Extra tyst-programmet är det tystaste sättet att köra diskmaskinen på. Genom att aktivera den minskar du automatiskt ljudnivån på diskmaskinen till det lägsta möjliga. Detta uppnås med ett särskilt anpassat Eco 50°C-program, ett reducerat vattentryck och en förlängd rengöringsfas.

Status Light

Ljus som visar status på maskinen

Inte säker på om din diskmaskin är klar för urplockning? Statuslampan indikerar om diskmaskinen är igång eller redo att plockas ur. Lampan är placerad i översta vänstra hörnet på diskmaskinen och förhindrar att du öppnar dörren för tidigt.

AquaStop

AquaStop skyddar mot vattenläckor.

Feature Icon

Vi på Bosch bryr oss om din disk och din säkerhet. AquaStop Systemet består av en matningsslang med dubbla väggar och en mekanisk ventil i matningsslangen. Bosch erbjuder skydd mot vattenskador hela maskinens livslängd.

ActiveWater

ActiveWater: mindre vatten, mindre energi, mer effekt.

Feature Icon

Boschs innovativa ActiveWater-teknologi maximerar effekten för att producera enastående resultat samtidigt som man skyddar miljön. En teknik som sparar vatten och energi genom optimerad filterteknologi, snabb uppvärmning och en kraftfull pump.

EcoSilence Drive

EcoSilence Drive: diskning som du aldrig hört tidigare.

Feature Icon

Att hålla huset rent kan vara svårt. Att hålla det tyst kan ibland kännas omöjligt. Våra diskmaskiner med EcoSilence levererar högpresterande rengöring med låg ljudnivå. EcoSilence Drive är utrustad med en borstlös, energibesparande motor som minskar friktionsbullret, vilket ger en mycket jämnare och tystare drift.

Doseringsassistent

Doseringsassistent – 100% upplöst diskmedel ger optimalt diskresultat.

Feature Icon

Doseringsassistenten gör disken renare och diskningen tystare. När luckan för diskmedlet öppnas hamnar det direkt i en speciell behållare i den övre korgen. Där kommer spolarmen åt att lösa upp diskmedlet på bästa sätt.

Automatiska program

Automatiska program: du behöver inte längre gissa när du diskar.

Feature Icon

Olika diskmedel kräver olika inställningar. Att välja fel program slösar inte bara tid, utan också vatten och energi. Bosch automatiska program reglerar vattentemperaturen och sköljtid under disk för bästa möjliga resultat. Det innebär att du endast använder så mycket vatten och energi som behövs för ett perfekt resultat. Rätt diskprogram varje gång - med ett knapptryck.

VarioHinge

VarioHinge – den optimala lösningen för integrerade diskmaskiner med separat kökslucka för matchande kök.

Feature Icon

Tidigare var det bara möjligt att montera kökslucka på helintegrerade diskmaskiner om man hade stora springor mellan luckorna. Det har vi ändrat på. Med VarioHinge måste du inte längre kompromissa – VarioHinge för helintegrerad front anpassar sig i höjdled när luckan öppnas. VarioHinge är även den optimala lösningen då man har extra lång lucka i kombination med låg sockel.

Program och specialfunktioner

6 program: Eco, Auto 45-65°, Intensive 6, Express 65°, Silence, Favourite4 specialfunktioner: Remote Start, Efficient Dry, Half Load, SpeedPerfectPlusSilence on demand (via app)Startfördröjning: 1 - 24 timmar

Design och komfort

Variabel bestickkorg i underkorgenStopp som förhindrar att den nedesta korgen spårar ur3-stegs RackMatic®: höjdjusterbar överkorgDoseringsAssistentAuto All-in-1: automatisk anpassning till diskmedeltypInnerbehållare i rostfritt stål

Förbrukning och prestanda

13 standardkuvertLjudnivå: 44 dB(A) re 1 pWLjudnivå (Quick L): 41 dB(A) re 1 pWHome Connect för trådlös stryrning via Home Connect-appen på din smartphone eller surfplatta

Snabbfakta

  • Diskkapacitet 13 kuvert
  • VaroiHinge - passar IKEAS högre kök
  • Rackmatic: justerbar överkorg
  • SilencePlus: fantastiskt tyst, endast 44dB.
  • Home Connect: styr och överse via smartphone
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter