Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Bosch - PUE611BB2E

1 / 1

Bosch - PUE611BB2E

5390 kr
Induktionshäll: Laga mat snabbt och säkert med låg energiförbrukning.TouchSelect-styrning gör det smidigt att välja kokzon och önskad effekt.Induktion gör matlagningen snabb och exakt. Lätt att göra ren och med låg energiförbrukning.PowerBoost-funkti
Läs mer
Induktionshäll: Laga mat snabbt och säkert med låg energiförbrukning.
TouchSelect-styrning gör det smidigt att välja kokzon och önskad effekt.
Induktion gör matlagningen snabb och exakt. Lätt att göra ren och med låg energiförbrukning.
PowerBoost-funktion med upp till 50% mer effekt för snabbare tillagning.
Timer med avstängningsfunktion som slår av kokzonen när tiden löpt ut. Snabbare matlagning, lägre energiförbrukning med induktion. Induktionshällar värmer bara där det behövs på direkt på grytans botten. Det är säkert, bekvämt och går snabbt att reglera temperaturen. Varken små eller stora fingrar riskerar att bränna sig på någon varm platta. Dessutom kokar två liter vatten upp dubbelt så snabbt på en induktionshäll än på en glaskeramikhäll. Så sparar du massor av energi. PowerBoost: extra kraft när det behövs.Förbättrad PowerBoost funktion på Bosch elektriska hällar och induktionshällar har blivit ännu kraftfullare och effektivare. En gryta med 2 liter vatten kokar upp nästan tre gånger snabbare än på en vanlig glaskeramikhäll.
Ramens utförandeUtan ram
FärgSvart
ProduktgruppInduktionshällar
BarnlåsJa
Boost-funktionJa
Flexi-zonNej
För planmonteringNej
Variabla zonerNej
Wi-Fi anslutningNej
Antal zoner4
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .