Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Bosch Stavmixer MSM2650B Svart
Bosch Stavmixer MSM2650B Svart
Bosch Stavmixer MSM2650B Svart

1 / 3

Bosch Stavmixer MSM2650B Svart

(3 recensioner)
483 kr

-26%

Rek pris. 649 kr
CleverMixx - den mångsidiga stavmixern som gör matlagning roligare. · Stark motor på 600 watt för effektiv bearbetning. · Den rostfria mixerfoten är designad för att undvida stänk. · Bra grepp och låg vikt gör CleverMixx lätt och bekväm att använda.
Läs mer
CleverMixx - den mångsidiga stavmixern som gör matlagning roligare. · Stark motor på 600 watt för effektiv bearbetning. · Den rostfria mixerfoten är designad för att undvida stänk. · Bra grepp och låg vikt gör CleverMixx lätt och bekväm att använda. · Vispa grädde och äggvita till goda desserter med ballongvispen. · Hacka örter, parmesan, nötter och andra hårda ingredienser snabbt och enkelt med minihacken. Perfekt för pesto!  Kraftfull med lågt ljud och låga vibrationer. Motorn på 600 watt gör processen kort med allt du vill blanda och krossa – otroligt bekvämt· 600 watt motor med låg ljudnivå, låg vikt och snabb bearbetning· Mixa och gör puree snabbt och effektivt med den innovativa vassa fyrbladiga kniven QuattroBlade· CleverMixx är både lätt och greppvänlig· Designad för stänkfri användning.· Enkel att rengöra: Mixerfoten, ballongvispen, bägaren och minihacken (förutom överdelen) går att diska i maskin.· Avtagbar rostfri mixerfot av hög kvalitet.· Den rostfria mixerfoten tål värme och blir inte missfärgad - perfekt för att mixa en god morots eller tomatsoppa.· Ballongvisp för vispning av mjölkskum, äggvita och grädde till goda desserter.· Minihack för färska örter, nötter, lök, kött, ost med mera. Tack vare medföljande lock fungerar den även till förvaring i kylskåpet.· Genomskinlig graderad mixerbägare med lock för förvaring i kylskåp.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .