Tillbaka till toppen
Bosch tvättmaskin WAJ240L7SN
Bosch tvättmaskin WAJ240L7SN
Bosch tvättmaskin WAJ240L7SN

1 / 3

Bosch tvättmaskin WAJ240L7SN

(2 recensioner)
Ingår i kampanjen: Hemleverans
3 949 kr
En bekvämt tyst tvättmaskin med funktionerna EcoSilence Drive och ActiveWater. EcoSilence Drive™: mycket energisnål motor som ger tyst drift och extra lång livslängd. SpeedPerfect ger optimal tvättresultat på 65% kortare tid. ActiveWater™: spara
 • EcoSilence Drive™: mycket energisnål motor
 • SpeedPerfect - optimalt resultat på 65% mindre tid
 • ActiveWater™: sparar vatten och pengar
 • LED-display med användarvänlig touch-kontroll
 • Påfyllnadsfunktion: fyll på med mer tvätt
Läs mer

En bekvämt tyst tvättmaskin med funktionerna EcoSilence Drive och ActiveWater.

 • EcoSilence Drive™: mycket energisnål motor som ger tyst drift och extra lång livslängd.
 • SpeedPerfect ger optimal tvättresultat på 65% kortare tid.
 • ActiveWater™: sparar vatten och pengar tack vare sensorstyrd, steglös mängdautomatik.
 • LED-display med användarvänlig touch-kontroll och många tilläggsfunktioner som uppskjuten starttid och återstående tid.
 • Påfyllnadsfunktion: fyll på med mer tvätt trots att du redan har startat programmet.

EcoSilence Drive

Perfekt för din tvätt och dina öron.

Feature Icon

Våra tvättmaskiner med EcoSilence Drive ger högprestanda tvätt med låg ljudnivå. Den är utrustad med en borstlös, energibesparande motor som optimalt minskar friktionsbullret, vilket ger en jämnare och tystare drift. Så du kan koppla av och njuta av din tid hemma ännu mer.

SpeedPerfect

Tvätta upp till 65% snabbare utan att kompromissa på resultatet.

SpeedPerfect är framtaget för de situationer då tiden spelar roll, funktionen förkortar tvättprogrammet med upp till 65 %* med lika rent resultat. SpeedPerfect kan kombineras med de flesta programmen och alla textilier. Exempelvis tvättar mixprogrammet tillsammans med SpeedPerfect ett 4kg lass tvätt på bara 41 minuter. (*Jämförelsen är mellan längden på Easy Care 40 % -programmet med och utan SpeedPerfect.)

ActiveWater Plus

Spara vatten, helt automatiskt.

Feature Icon

Din tvättmaskin kan spara tid, men oftast på bekostnad av ökad vattenförbrukning. Vår ActiveWater-teknik ger perfekta resultat men använder inte mer vatten än nödvändigt. Inbyggda sensorer justerar vattenförbrukningen efter textiltyp och tvättmängd och våra patenterade trum- och vattenintagssystem ger snabbare blötläggning. Välj tvättmaskinen som hanterar din vattenförbrukning och ger dig lugn och ro hemma.

Påfyllningsfunktion

Glöm bort bortglömd tvätt.

Feature Icon

Blev det kvar en bortglömd strumpa i botten av tvättkorgen? Påfyllningsfunktionen hos Bosch tvättmaskiner låter dig fylla på eller plocka ur tvätt från en redan startad tvättcykel*. Det är bara att pausa programmet och öppna dörren för att fylla på med den bortglömda tvätten och sedan fortsätter tvättprogrammet. (*Det är inte möjligt att fylla på om temperaturen överstiger 50°C eller om vattennivån är för hög.)

Anti-Vibration sidoväggar

Tvättmaskin tyst som en viskning

Feature Icon

Den innovativa utformningen av AntiVibration-sidoväggarna är inte bara en ögontjänare, de skapar stabilitet och dämpar vibrationen från maskinen. Den förbättrade isolationen minskar ljudnivån och gör Bosch tvättmaskiner mycket tysta, även under centrifugeringen.

Program

standardprogram: bomull, syntet, fintvätt, handtvätt ylleSpecialprogram: extra sköljning/stärkning, urpumpning / centrifugering, Mix, Super 15 min / Super 30 minTouch Control-knappar: Färdig, Start/Paus för påfyllning, VarioSpeed, centrifugering/sköljstopp

Användning/Säkerhet

Påfyllningsfunktion som gör det möjligt att lägga in tvätt även efter att maskinen har startats.Display som visar programstatus, centrifughastighet, kvararande tid, 24 h fördröjd starttid, och mängdrekommendationEtt vred för val av samtliga tvätt- och specialprogramTrumvolym: 55 l30 cm stor lucköppning, med 140° öppningsvinkelAntiVibration Design: ökad stabilitet och tystare gångFlerfaldigt vattenskyddElektronisk barnspärr

Teknisk information

EcoSilence Drive: energisnål och tyst motorteknologiSkumavkänningObalanskontrollSummerSjälvrengörande tvättmedelsfack

Snabbfakta

 • EcoSilence Drive™: mycket energisnål motor
 • SpeedPerfect - optimalt resultat på 65% mindre tid
 • ActiveWater™: sparar vatten och pengar
 • LED-display med användarvänlig touch-kontroll
 • Påfyllnadsfunktion: fyll på med mer tvätt
S

Susanne

För 8 månader sedan

Mycket nöjd motsvarar förväntningarna

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

T

Tommy

För 11 månader sedan

Fungerar utmärkt

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.