Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Brother TD-4100N Etikettskrivare Direkt termisk 300 x 300 dpi Etikettbredd (max.): 102 mm USB, RS-232, LAN

Brother TD-4100N Etikettskrivare Direkt termisk 300 x 300 dpi Etikettbredd (max.): 102 mm USB, RS-232, LAN
Brother TD-4100N Etikettskrivare Direkt termisk 300 x 300 dpi Etikettbredd (max.): 102 mm USB, RS-232, LAN
4941 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    3-5 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Conrad

Bevaka produktens pris

Brother TD-4100N är en högkvalitativ etikettskrivare för alla användningsområden med inbyggd skrivarserver för anslutning i ett nätverk. Enheten skriver ut enkla och kontinuerliga etiketter med en bredd på upp till 102 mm. Den automatiska skärenheten ser till att etiketterna alltid skärs av korrekt. Oavsett om det gäller streckkodsetiketter, postetiketter, besökskort, mappetiketter eller inventeringsmärkningar – TD-4100N övertygar med professionalitet och prestanda. Framför allt för större utskriftsjobb, som daglig sändning av seriebrev eller etiketter i produktion och logistik i stora företag, rekommenderar vi en etikettskrivare i vår TD-serie.

Flexibel med anslutningar
Via USB-gränssnittet ansluts TD-4100N som standard till en dator. Ethernet-anslutningen används för att integrera enheten i ett nätverk. Dessutom har enheten ett seriellt gränssnitt som gör det möjligt att ansluta kringutrustning direkt till skrivaren och på så sätt skriva ut mottagna data även utan ansluten dator. På så sätt kan till exempel en varus vikt och pris anges på en etikett, streckkoder eller mätdata kan skrivas ut. Dessutom kan funktionen "Fördelningsutskrift" fördela ett större utskriftsjobb på flera TD-4100N som är anslutna i nätverket och därmed minska utskriftstiden.

Inkl. omfattande programpaket.
Med hjälp av den medföljande programvaran P-touch Editor kan professionella etiketter skapas. Streckkoder, Clip-Arts eller bilder kan integreras i etiketten och skrivas ut. Det är också lätt att koppla samman den befintliga databasen. Via P-touch Transfer Manager kan mallar som skapats på datorn överföras till skrivaren och sedan skrivas ut utan ansluten dator. Med Add-in kan datasatser från Word, Excel och Outlook direkt och enkelt integreras i en etikett.

OBS! Vi beklagar att vi inte har hunnit översätta denna produkttext. Texten nedan är maskinöversatt från tyska.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .