Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
CANDY CDCP 8S fristående diskmaskin, 8 diskgrupper, 6 program, 55 cm, F-klass, silver
CANDY CDCP 8S fristående diskmaskin, 8 diskgrupper, 6 program, 55 cm, F-klass, silver
CANDY CDCP 8S fristående diskmaskin, 8 diskgrupper, 6 program, 55 cm, F-klass, silver

1 / 3

CANDY CDCP 8S fristående diskmaskin, 8 diskgrupper, 6 program, 55 cm, F-klass, silver

6 137 kr
KAPACITET Du kan diska upp till 8 uppsättningar av tallrikar. Varje tvättcykel förbrukar endast 8 liter vatten och tvättar direkt med kallt vatten utan att använda varmvatten. Spara pengar på din elräkning! Perfekt för kök med begränsat utrymme.
Läs mer

KAPACITET

Du kan diska upp till 8 uppsättningar av tallrikar. Varje tvättcykel förbrukar endast 8 liter vatten och tvättar direkt med kallt vatten utan att använda varmvatten. Spara pengar på din elräkning!

Perfekt för kök med begränsat utrymme.


Att diska i diskbänken har många nackdelar: det irriterar händerna, tar värdefull tid och kräver mycket varmt vatten (upp till 30 liter). Med Candy-diskmaskinen kan du diska upp till 8 uppsättningar diskmaskiner utan ansträngning.


SILENT

Diskmaskinen Candy CDCP 6 är liten men rymlig, effektiv och mycket tyst.

Ljudnivån är endast 51 db, vilket är samma ljudnivå som ett normalt samtal mellan två personer.


FUNKTION FÖR FÖRDRÖJD START

Med funktionen för fördröjd start kan du ställa in programmet och sedan starttiden. Så du kan diska på kvällen eller innan du går till jobbet. Du kan ställa in startfördröjningen i steg upp till 2-4-8 timmar.


INTENSIV 140 min: för mycket smutsig disk med torr mat. Detta program gör först en förtorkning vid 50 C och tvättar sedan disken under lång tid vid en temperatur på 70 C, varefter den sköljs och torkas så att du bara kan förvara den i skåpet.


NORMAL 120 min: program för normalt smutsig disk. Detta program förtorkar vid 60 C och tvättar sedan disken vid 70 C, sköljer och torkar den. 


ECO 195 min: Detta är ett standardprogram som lämpar sig för normal smutsig disk. Det är det mest effektiva programmet som optimerar energi- och vattenförbrukningen: det utför en förtorkning vid 50 C och tvättar sedan disken vid 70 C, varefter den sköljs och torkas. 


STICLA 75 min: Programmet är inriktat på känsliga föremål. Tvätta vid 45 C, skölj sedan vid 60 C och torka utan fläckar.


ZILNIC 90 min: för lätt smutsig disk och glas. Tvätta vid 65 C, skölj vid 70 C och torka sedan.


RAPID 30 min: snabbprogram för lätt smutsig disk. På bara 30 minuter i 40 C har du rätter som kan ställas in i skåpet.


KONTROLLPANEL

Diskmaskinen har en integrerad elektronisk styrning med lysdioder. Kontrollpanelen är placerad på framsidan. Det enkla och lättanvända gränssnittet gör att du enkelt kan välja dina önskade tvättalternativ. I slutet av diskcykeln hör du en akustisk signal som visar att disken är klar för vidare användning eller för att ställas in i skåpet.

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner