Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Caso Winesafe 75 Rostfri
Caso Winesafe 75 Rostfri

1 / 2

Caso Winesafe 75 Rostfri

7790 kr

-29%

Rek pris. 10906 kr
ProduktinformationCaso Winesafe 75 RostfriSensor touch kontrolpanelFyra hyllor i träTemperaturzon 5-20 CHög kapacitet med plats för 75 flaskorTre lagers isolerande UV-glasCasos WineSafe 75 är en vinkyl med plats för upp till 75 flaskor vin (stan
Läs mer

Produktinformation

Caso Winesafe 75 Rostfri

  • Sensor touch kontrolpanel
  • Fyra hyllor i trä
  • Temperaturzon 5-20 C
  • Hög kapacitet med plats för 75 flaskor
  • Tre lagers isolerande UV-glas


Casos WineSafe 75 är en vinkyl med plats för upp till 75 flaskor vin (standard Bordeaux). Temperaturen kan justeras mellan 5 och 20 grader och Casos kompressorteknologi håller temperaturen exakt och utan störande vibrationer. Reglera temperaturen på den smidiga Sensor touch kontrollpanelen.


Glasdörren är tillverkat av tre-lagers isolerande UV-glas som skärmar bort vinet från solljus så att aromen bevaras. Kylskåpet är inrett med fyra trähyllor. Dörren är högerhängd och går inte att hänga om.


Invändig LED belysning ger ett behagligt sken och du kan välja att ha den påslagen eller inte. En låg ljudnivå på 43dB gör att du utan problem låta det stå i köket utan att behöva tänka på oljud.

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .