Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Cylinda - FT 5486X

1 / 1

Cylinda - FT 5486X

5487 kr
8 kg tvättmaskin med tillval som ånga, tidspar, bluetooth och 1600v centrifugering- Trumrengöring - Extra sköljning - Skonsam multitrumma - Induktionsmotor - Bluetooth En lättskött tvättmaskin som rymmer 8 kg tvätt. Den har en tydlig display som vi
Läs mer

8 kg tvättmaskin med tillval som ånga, tidspar, bluetooth och 1600v centrifugering


- Trumrengöring
- Extra sköljning
- Skonsam multitrumma
- Induktionsmotor
- Bluetooth En lättskött tvättmaskin som rymmer 8 kg tvätt. Den har en tydlig display som visar återstående tvättid och en barnspärrad panel med 16 valbara program. Den har hela 1600 varvs centrifugering, fördröjd start, sköljstopp och till och med ångfunktion som tillval. Maskinen har induktionsmotor som ger längre livslängd och en tystare gång. Förutom normalprogrammen finns bl a även Sport, Express 14 min, Mörka Kläder samt ett Trumrengöringsprogram. Som tillval finns Tidspar som kortar ner tvättiden på de längre programmen. Maskinen har också bluetooth anslutning där du får info om program m.m. Energiklass A+++ Centrifugeringsklass A .


Dörrhängning tvättluckaVänster
MotortypKolborstfri
FärgVit
ProduktgruppFrontmatade tvättmaskiner
ÅngfunktionJa
Automatiskt dosering tvättmaskinNej
Senarelagd startJa
Wi-Fi anslutningNej
Spänning230
Vikt74
EnergiklassC
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .