Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Cylinda - S 8274 KV

1 / 1

Cylinda - S 8274 KV

(1 recension)
6248 kr
Spisen som är fina fisken för större kastruller och ivriga bullbagareKeramikhäll Utdragbara skenor Varmluft Katalytisk rengöring ugn Keramikspis med effektiva hilight-zoner för att uppvärmningen ska gå snabbare. Varmluftsugnen har bland annat Max gr
Läs mer
Spisen som är fina fisken för större kastruller och ivriga bullbagare
Keramikhäll
Utdragbara skenor
Varmluft
Katalytisk rengöring ugn Keramikspis med effektiva hilight-zoner för att uppvärmningen ska gå snabbare. Varmluftsugnen har bland annat Max grill, snabbstart, pizzafunktion och 300-graderinställning, vilket innebär att alla i familjen kan önska sig nästan vad som helst till middag. 2 x halogenbelysningen lyser upp ugnen effektivt så att du ser vad som händer under tillagningen och bakom den mjukstängande ugnsluckan finns de utdragbara skenorna underlättar för dig när du ska sätta in och ta ut plåtarna vid bakning och stekning och minskar risken för att bränna sig. En annan uppskattad finess är den katalytiska rengöringen, vilket helt enkelt innebär att ugnen rengörs automatiskt vid temperaturer över 200 grader.
Typ av ugnVarmluft
FärgVit
ProduktgruppGlaskeramikspisar
GasugnNej
Självrengöring i ugnNej
StektermometerNej
TimerNej
Variabla zonerNej
Wi-Fi anslutningNej
Antal ugnar1
Spänning400
Energiförbrukning konventionell värme1.03
Energiförbrukning varmluft0.89
Ugnsvolym69
Antal faser3*16
EnergiklassA

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .