Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI

Till kassan

Se även

Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI

(0)
Skriv en recension
Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI
Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI
Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI
Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI
Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI
6490 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

 • Robotdammsugare och moppningsanordning
 • Undviker hinder automatiskt
 • Artificiell intelligens för effektiv rengöring
 • Moppen tar även bort envisa fläckar

Ecovacs Deebot Ozmo T8 AIVI


Deebot Ozmo T8 AIVI innehåller alla de senaste teknikerna! Den har inbyggd artificiell intelligens (artificiell intelligens och visuell tolkning) som gör det möjligt att identifiera föremål på golvet och säkerställa bästa rengöringsresultat. Det är inte längre nödvändigt att lyfta föremål från golvet i vägen för roboten. När roboten börjar rengöra identifierar den alla ledningar, skor, strumpor, mattor, husdjursavfall och så vidare, fortsätter att rengöra utan avbrott och återvänder när objektet inte längre ligger kvar. De skippade områdena lagras i minnet av robotarna och särskild uppmärksamhet ägnas åt dem nästa gång de rengörs. Roboten har dubbla sidoborstar så att den rengör hörn och väggkanter perfekt. På grund av den lägre höjden kan roboten också komma under låga hinder och kan värka upp till 2 cm över tröskeln.


Roboten har också en kamera som du kan använda för att få en direkt videoanslutning till ditt hem framifrån. Du kan till exempel kontrollera om kaminen stannade eller om fönstret var öppet. Öppna bara Ecovacs Home-appen för att se att allt är bra! Du kan också prata med ditt husdjur, till exempel via den inbyggda högtalaren. Säkerhet är allt. Inga videor sparas, men videoanslutningen är krypterad från enhet till enhet.


Roboten skapar kartor över rengöringsområdet på några sekunder, vilket förbättrar den totala rengöringseffektiviteten. Genom applikationen kan du smidigt och enkelt markera områden på kartan som du inte vill att roboten ska gå till. Roboten upptäcker också automatiskt olika rum. Så du kan konfigurera roboten, till exempel för att rotera ditt husdjurs vattenkoppar eller bara rengöra hallen genom appen. Genom applikationen kan du också justera dina egna rengöringsinställningar för olika områden, till exempel kraftrengöring av hallen eller till och med bara moppa köket.


Om det finns flera våningar i huset kan roboten flyttas från en våning till en annan och roboten kommer att skapa en ny karta från den nya våningen. Kartorna finns kvar i robotens minne, så inställningarna på dem bibehålls även om roboten flyttas. Om du vill flytta möbler lär sig roboten en ny, mest effektiv rengöringsväg självständigt.


Roboten städar i 175 minuter på en laddning. Om batteriet är urladdat under rengöringen återgår roboten på egen hand, laddar och fortsätter automatiskt att städa tills det är klart.


Roboten kan moppa och dammsuga samtidigt. I moppinställningarna kan du justera fuktigheten för de olika rengöringsdukarna för olika områden. Kakelgolvet i hallen torkas till exempel på en våtare nivå än parkettgolvet i vardagsrummet. Roboten upptäcker automatiskt mattor, vid dammsugning ökar den automatiskt kraften och vid moping kan den undvika mattor. Deebot Ozmo T8 AIVI moppsystem har en vibrationsfunktion. Vibrationsfunktionen flyttar moppsystemet fram och tillbaka så att det också sveper envisa fläckar från golvet.


Robotdammsugarens bottenplatta rör sig enligt basen, vilket optimerar munstyckets sugkraft. Den fjäderbelastade huvudborsten följer också basens planhet, tack vare vilken den kan svepa upp till 4 mm sprickor, t.ex. från plankgolv.


Genom appen kan du fjärrstyra roboten och ställa in tider för rengöring. Robotens programvara uppdateras automatiskt via OTA-teknik, dvs. trådlöst, via applikationen. Genom applikationen är det också möjligt att se robotens rengöringslogg och slitaget på manöverdelarna. Demo Ozmo T8 är kompatibel med Google Home och Alexa.


 • Ljudnivå: 67 dB
 • Driftstid: 175 minuter
 • Automatisk nedladdning
 • laddningstid: 6,5 timmar
 • Li-jon: 5200 mAh
 • Dammbehållare: 420 ml
 • Tröskelhöjd: 2 cm
 • Vikt: 4,7 kg
 • Mått: 353x353x93 mm


Förpackningens innehåll:


 • Deebot Ozmo T8 AIVI - robotdammsugare
 • Laddningsdocka
 • 4 sidoborstar
 • 1 bit slitstarka dukar, 5 bitar engångsdukar
 • 2 filter
 • Rengöringsverktyg


0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.