Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

ED5 Frukt- & svamptork
ED5 Frukt- & svamptork
ED5 Frukt- & svamptork
ED5 Frukt- & svamptork

1 / 4

ED5 Frukt- & svamptork

(1 recension)
604 kr

-50%

Rek pris. 1199 kr
Gillar du torkad frukt och svamp? Då är det här den självklara produkten för dig! Naturen har så otroligt mycket gott och bra att erbjuda, varför inte ta vara på det till max? Genom att torka råvaror förlänger du inte bara hållbarheten rejält, utan v
Läs mer
Gillar du torkad frukt och svamp? Då är det här den självklara produkten för dig! Naturen har så otroligt mycket gott och bra att erbjuda, varför inte ta vara på det till max? Genom att torka råvaror förlänger du inte bara hållbarheten rejält, utan vitaminer, smak och näringsämnen bevaras på bästa möjliga sätt. Denna frukt- och svamptork har en elektronisk kontroll av temperaturen mellan 40-70 grader. Elektronisk timer med inställning på 1-36 timmar så att du slipper hålla koll på din torkning, men om du vill kika in hur det går för dina råvaror är det enkelt tack vare den transparenta designen. Fem stycken stapelbara plastbrickor och en matta för att torka dina örter ingår. Här nedan hittar du ett set om två extra torkbrickor. Köper du till dessa kan du torka med hela sju våningar samtidigt! Ta vara på naturens guld med denna frukt- och svamptork från STEBA. Garanti 1 år.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .