Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Electrolux - EEM48320L

1 / 1

Electrolux - EEM48320L

(10 recensioner)
6 685 kr
Helintegrerad diskmaskin från Electrolux - Touchkontroller - väldigt lätthanterlig och dessutom enkel att hålla ren - SatelliteClean - satellitsprayarm sprider vattnet bättre - Extra spolnivå i taket - Autosensor - känner av hur smutsig disken är o
Läs mer

Helintegrerad diskmaskin från Electrolux


- Touchkontroller - väldigt lätthanterlig och dessutom enkel att hålla ren
- SatelliteClean - satellitsprayarm sprider vattnet bättre
- Extra spolnivå i taket
- Autosensor - känner av hur smutsig disken är och väljer därefter lämpligt program
- Helintegrerad - Sätt en kökslucka på som matchar köketVåga använda alla dina köksredskap Med 700 MaxiFlex-diskmaskinslåda kan du släppa lös din kreativitet och använda alla verktyg i ditt kök. Från bestickkuvert till skrymmande redskap, layouten kan anpassas för att rymma alla objekt.

Alla dina bestick kan diskas på en gång med MaxiFlex MaxiFlex-lådan är designad för bestick och köksredskap av alla former och storlekar. Oavsett om de är stora eller otympliga ser de anpassningsbara avdelarna och den djupa lådan till att allt enkelt får plats.

Heltäckande med SatelliteClean  Dina tallrikar kommer ut skinande rena med SatelliteClean, upp till tre gånger bättre än standarden. Tack vare den dubbelroterande sprayarmen som kontinuerligt ändrar sprayvinkel, blir även skrymmande föremål riktigt rena.

Med QuickSelect behöver du inte gissa när du ska diska QuickSelect är det smidiga sättet att starta ditt skräddarsydda program. Välj programtid med slidern och lägg till eventuella valfria extrabehandlingar med bara en knapptryckning.

Tyst feedback, Beam on Floor Beam on Floor ger upplyst information och håller ditt kök tyst. I stället för en hög ljudsignal som kanske inte hörs på grund av bakgrundsbrus, talar diskmaskinen tydligt om sin status genom att projicera en punkt på golvet. Röd när den är igång och grön när den är klar.

Torkar tre gånger bättre med AirDry Den nya AirDry-tekniken använder naturligt luftflöde för att slutföra torkning, vilket ger upp till tre gånger bättre prestanda jämfört med systemet med stängd lucka. Luckan öppnas 10 cm mot slutet av programmet, luften cirkulerar och ger utmärkt torkresultat.


Observera att den här diskmaskinen är för integrering och därför kommer den utan frontlucka!


FärgHelintegrerad
ProduktgruppDiskmaskiner 60cm
För integreringJa
Invändig belysningNej
ToppkorgJa
Passar nya IKEA-metodJa
Wi-Fi anslutningNej
Antal program8
Längd tilloppsslang150
Längd avloppsslang150
Längd strömkabel150
EnergiklassD
F

Forss

För 4 månader sedan

Tyst snabb effektiv. Lätt att välja program. Något som jag rekommenderar.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

D

Divvi

För 2 år sedan

Den diskar bra, men kvaliteten på korgar är inte densamma som i vår gamla Electrolux. Rangligare och den lägsta tar lätt i kanten med hjul. Det får plats mycket i nedre och mellankorgen, men beror väl delvis på att bestickkorgen saknas. Lite större tallrikar ta i en kanten när man stänger. Den övre besticklådan räcker inte till om man har fler än en slev eller liknande. Man får ta bort knivstödet för annars blir det fullt snabbt. Värst är mellankorgen som bara har ett fåtal stöd/stopp för glas m.m. När det inte är fullt så glider glasen och faller lätt om de är lite höjd på. I vår gamla fanns stödpinnar i båda kanterna som höll fast dem och fler högre pinnar i mitten som man kunde ställa glas över. Med gummipiggar över hela korgen så kanske det blivit bra. Tyvärr funkade det inte att flytta över stöden från vår gamla. Startknappen kommer man lätt åt av misstag så missar man det så startar maskinen. Annars är det många bra funktioner. Snabbprogram som funkar förutom bra förutom mot Nutella-kladd.

M

Muge

För 2 år sedan

Det nedre facket ska vara bättre för dig men jag laddar alltid två på en gång och jag kan inte göra det med den här modellen.

E

Erikq

För 2 år sedan

Lätt att plasera glas och tallrikar med mycket utrymme så maskinen inte måste tömmas hela tiden.

v

vtepliuk

För 2 år sedan

Välfungerande diskmaskin, snygg och lätt att använda. Finns mycket utrymme för mycket disk.