Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Electrolux - EKC7051BOX 400v

1 / 1

Electrolux - EKC7051BOX 400v

10240 kr
70cm bred spis från Electrolux.Håll ett öga på vad som sker - precis som enprofessionell kock. Den genomtänkta designen av den här spisen gör det enkelt att hålla sig uppdaterad med hur det går med maträtterna - vare sig de är under grillen, i ugnen
Läs mer
70cm bred spis från Electrolux.Håll ett öga på vad som sker - precis som enprofessionell kock. Den genomtänkta designen av den här spisen gör det enkelt att hålla sig uppdaterad med hur det går med maträtterna - vare sig de är under grillen, i ugnen eller på hällen.En smart innovation som ger bekymmersfri matlagning Den här ugnsluckan har flera smarta innovationer som gör matlagningen bekymmersfri. Tillsammans ser de till att luckans utsida håller sig sval att vidröra.Rengör hällen med ett enda svep. Det kunde inte vara enklare att hålla hällen ren. Den har en helt slät och jämn yta - utan några vred - så att du kan rengöra i ett svep.Flexibel häll: Keramisk häll med flera zoner för flexibla värmekällor.
Typ av ugnVarmluft
FärgRostfri
ProduktgruppGlaskeramikspisar
GasugnNej
Självrengöring i ugnNej
StektermometerNej
TimerNej
Variabla zonerNej
Wi-Fi anslutningNej
Antal ugnar1
Spänning400
Energiförbrukning konventionell värme0.95
Energiförbrukning varmluft0.90
Ugnsvolym72
Antal faser3*16
EnergiklassA
0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .