Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Electrolux - KMFD172TEW

1 / 1

Electrolux - KMFD172TEW

(1 recension)
7490 kr
Inbyggd Mikrovågsugn med 800 WMikrovågsugnen signalerar då tillagningstiden är slut Mikrovågseffekt: 800 W, Effektlägen: 5 st Grilleffekt: 800 Watt Barnlås: Barnlåset inaktiverar knapparna 800 TouchOpen mikrovågsugn med mjukberöringsmekanism är det
Läs mer
Inbyggd Mikrovågsugn med 800 W
Mikrovågsugnen signalerar då tillagningstiden är slut
Mikrovågseffekt: 800 W, Effektlägen: 5 st
Grilleffekt: 800 Watt
Barnlås: Barnlåset inaktiverar knapparna 800 TouchOpen mikrovågsugn med mjukberöringsmekanism är det enklaste sättet att komma åt din mat. Med en enda åtgärd öppnas luckan snabbt och smidigt för din bekvämlighet.TouchOpen ger enkel åtkomst Electroluxs mikrovågsugn med TouchOpen-design ger dig enkel åtkomst till din mat. Luckan öppnas sömlöst med ett knapptryck, tack vare den specialdesignade mjukmekanismen. I en jämn rörelse får du snabb tillgång till din mat.Grill för variation i måltiderna Njut av bubblande mozzarella-toast och saftig grillad kyckling i Electroluxs mikrovågsugn. Den extra grillfunktionen innebär att du snabbt kan njuta av dina favoriträtter.Mikrovågsugn ? genvägen i ditt kök Mikrovågsfunktionen är din genväg till snabba och läckra måltider. Med en knapptryckning kan du smälta choklad, tina din favoritgryta eller värma rester, snabbt. Det är det snabba och enkla sättet att skapa läckra måltider.Spara mikrovågsinställningarna för dina favoriträtter Spara dina önskade mikrovågsinställningar för snabb och enkel åtkomst med favoritfunktionen. När du har skapat ett program kan du peka på den stjärnformade ikonen på skärmen för att aktivera den. Det betyder att du inte behöver komma ihåg några specifika inställningar. Allt sköts med bara en knapptryckning.Glasskivan i mikron minns var den började Electrolux har designat denna mikrovågsugn så att maten alltid står i en idealisk position. Detta beror på att dörren låses upp när glasskivan-ReTurntable återgår till var den startade. Inga koppar som står åt fel håll, inga varma tallrikar i konstiga positioner. Effektiv åtkomst, varje gång.
DörrhängningVänster
FärgVit
ProduktgruppInbyggnadsmikrovågsugnar
ÅngkokningNej
Crisp funktionNej
Digital styrningJa
GrillJa
Roterande tallrikJa
VarmluftsugnNej
Wi-Fi anslutningNej
Mikroeffekt800

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .