Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Electrolux Kyl/Frys ENN2801EOW Vit

1 / 1

Electrolux Kyl/Frys ENN2801EOW Vit

7990 kr

-25%

Rek pris. 10695 kr
För helintegrering, installation med glidskenor. För professionella kockar är konsistensen lika viktigt som smaken. Förvara din frukt och dina grönsaker i denna låda på skenor - så bibehåller de sin fräscha konsistens längre.  Glashyllorna h
Läs mer

För helintegrering, installation med glidskenor.


För professionella kockar är konsistensen lika viktigt som smaken. Förvara din frukt och dina grönsaker i denna låda på skenor - så bibehåller de sin fräscha konsistens längre. 


Glashyllorna har designats så de ger dig möjligheten att använda hela kylens invändiga djup och bredd. Tack vare detta får du helt enkelt plats med mer i din kyl. Här är en kylfrys som ger dig mycket bra och snabb åtkomst även till dina frysta matvaror. Lådorna har genomskinliga fronter så att du enkelt kan se vad som finns däri. Dessutom har lådorna praktiska bärhandtag vilket gör det mycket smidigt att flytta dem dit du vill - till exempel till bänkskivan.


För att vara säker på att smak och alla hälsosamma vitaminer bevaras bör färska livsmedel frysas så snart som möjligt. Den här kyl-frysen har en ActionFreeze-funktion som sänker temperaturen till rätt nivå för snabb infrysning av färska livsmedel. Därefter återgår den automatiskt till standardinställningen.


LED-belysningen ger ett mycket effektivt ljus i kylskåpet, har mycket låg energiförbrukning samt en lång livslängd - bra för både dig och miljön.


Fyra Kylskåpshyllor i härdat glas med list fram -och baktill. Två Fryshyllor i glas med 3 fryslådor och transparent fronter. 

0
Bli den första att skriva en recension