Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Electrolux - LKI66850SW

1 / 1

Electrolux - LKI66850SW

(1 recension)
11484 kr
Electrolux - LKI66850SW- Steambake-funktion - SliderTouch på hällen - Matlagningstermometer med återstående tid och automatisk avstängning - Ugnsbelysningen tänds när luckan öppnas  - Display med timer och start/stopp-funktion  Den krispigaste yta
Läs mer

Electrolux - LKI66850SW


- Steambake-funktion
- SliderTouch på hällen
- Matlagningstermometer med återstående tid och automatisk avstängning
- Ugnsbelysningen tänds när luckan öppnas 
- Display med timer och start/stopp-funktion  Den krispigaste ytan med SteamBake  Förutom alla standardfunktioner använder SteamBake-funktionen ånga för att ge ditt hembakade bröd djupare och finare färg, en knaprigare yta och en mjuk insida. Så när du bakar bröd får du ett jämnt och utsökt resultat. 

Ett självrengöringssystem för att hålla ugnen skinande ren  Att hålla din spis som ny ska vara enkelt. Nu är det enkelt tack vare den smarta pyrolytiska funktionen i Electrolux-spisen, ett självrengörande system som ökar temperaturen i ugnen så att fett och rester blir till aska. Det innebär att du kan rengöra insidan av ugnen genom att bara torka av den med en fuktig trasa. Inget slit. 

Mjuk som sammet - varje gång du stänger den  Matlagning är inte alltid en lugn och avslappnad sysselsättning. Men även när du har bråttom och skyndar runt för att få allt klart i tid stängs den här ugnen mjukt och tyst. Det beror på att den har funktionen VelvetClosing som varsamt drar igen ugnsluckan. 

Induktionshäll - energisnål med snabb reaktion  Den här spisen har en induktionshäll som gör att när du ökar eller minskar värmen så reagerar zonen på en gång. Värmen genereras dessutom direkt i pannan - inte på hällen - så gott som ingen värme går till spillo. 

Matlagningstermometer så att du vet så snart din rätt är klar  Det bästa sättet att få reda på när maten har nått rätt temperatur är att använda en matlagningstermometer den ger dig en virtuell vy av insidan! Oavsett vilken stekgrad du vill ha - talar matlagningstermometern om för dig när maten är klar. Det är enkel kontroll! 


Typ av ugnVarmluft
FärgVit
ProduktgruppInduktionsspis
ÅngfunktionJa, steambake
GasugnNej
Självrengöring i ugnJa
StektermometerJa
TimerJa
Variabla zonerJa
Wi-Fi anslutningNej
Antal ugnar1
Spänning230
Energiförbrukning konventionell värme0.98
Energiförbrukning varmluft0.7
Ugnsvolym73
Antal faser3X16 + nolla
Vikt66
EnergiklassA+

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .