Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Electrolux - LKR5000S0W

1 / 1

Electrolux - LKR5000S0W

5 984 kr
5 988 kr
Electrolux - LKR5000S0W - Vred för fyra steglöst inställda zoner - Hällkontroll med vred - Sval och barnsäker ugnslucka - Lättrengjorda ugnsglas - Ugnens ventilation sitter baktill på hällen Laga mat snabbare Hällen på denna spis har snabb
Läs mer

Electrolux - LKR5000S0W


- Vred för fyra steglöst inställda zoner
- Hällkontroll med vred
- Sval och barnsäker ugnslucka
- Lättrengjorda ugnsglas
- Ugnens ventilation sitter baktill på hällen Laga mat snabbare Hällen på denna spis har snabb respons. Så vad du än vill värma upp - smör för äggröra, olja för korv eller vatten för grönsaker - är det klart snabbt.

Extra förvaringsutrymme för dina tillbehör precis där du vill ha det När du jobbar i köket är det verkligen praktiskt att ha alla tillagningstillbehör du behöver inom räckhåll. Tack vare det smarta förvaringsutrymmet under spisen har du allt du behöver inom räckhåll.

Barnlåset till ugnen ökar säkerheten i köket För att skydda dina barn från att öppna ugnen när den är varm har spisens ugn ett praktiskt manuellt barnlås. Det ökar inte bara säkerheten utan ger dig även lite lugn och ro.

Löstagbar lucka och glaspaneler för enklare rengöring Tack vare den smarta konstruktionen av ugnsluckan är det extremt enkelt att hålla glaset rent. Luckan kan tas bort helt och hållet, liksom glaspanelerna. När det är gjort kan du enkelt rengöra hela ytan på båda sidorna. Då kan du precis se vad du lagar.

Indikering för återstående värme så att du vet när du kan rengöra hällen utan risk att bränna dig Även om det finns ett uppenbart sätt att kontrollera om hällen är tillräckligt sval för rengöring ger dessa indikeringar för återstående värme ett säkrare alternativ. De berättar exakt vilka värmezoner som fortfarande är varme så att du alltid vet om det är säkert att torka av spill.


Typ av ugnStandard
FärgVit
ProduktgruppGlaskeramikspis
ÅngfunktionNej
GasugnNej
Pyrolys i ugnNej
StektermometerNej
TimerNej
Variabla zonerNej
Wi-Fi anslutningNej
Antal ugnar1
Spänning400
Energiförbrukning konventionell värme0.76
Ugnsvolym60
Antal faser3x16
Vikt39
EnergiklassA
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner