Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Electrolux - LKR64001NX

1 / 1

Electrolux - LKR64001NX

10 995 kr
Electrolux - LKR64001NX - Vred för fyra steglöst inställda zoner - Hällkontroll med vred - Push pull-låda - Sval och barnsäker ugnslucka - Kylfläkt Laga mat snabbare  Hällen på denna spis har snabb respons. Så vad du än vill värma upp - sm
Läs mer

Electrolux - LKR64001NX


- Vred för fyra steglöst inställda zoner
- Hällkontroll med vred
- Push pull-låda
- Sval och barnsäker ugnslucka
- Kylfläkt Laga mat snabbare  Hällen på denna spis har snabb respons. Så vad du än vill värma upp - smör för äggröra, olja för korv eller vatten för grönsaker - är det klart snabbt. 

Den smarta luckan som håller sig kall, för bekymmersfri tillagning  Med den här ugnen är det en sak som du absolut inte behöver oroa dig för - att bränna dig på ugnsluckan. Den har ett antal smarta innovationer som håller luckan sval att röra vid samt ett luftcirkulations- och ventilationssystem och lucka med flera glaslager.  

Snabbuppvärmning med keramikhäll  Snabb och kraftfull uppvärmning på begäran med keramikhällen. Den släta glasytan, precis som en induktionshäll, kan enkelt torkas ren.  

Häll som är lätt att rengöra tack vare dess helt släta yta  Allt du behöver göra för att rengöra hällen är att torka av den med en enda mjuk rörelse. Detta beror på att den har utformats med en helt slät, fläckfri yta. Medan spisen har vred har hällen inga kontroller som sticker ut och som du måste rengöra. Du behöver bokstavligen bara torka en gång. 

XL-fläkt för jämna resultat var du än ställer det du skall tillaga  Med den här spisen spelar det ingen roll var du sätter faten i ugnen. Tack vare den extra stora fläkten tillagas rätter helt jämnt var de än placeras i ugnen. Vilket gör det speciellt enkelt när du behöver använda varje tum i ugnen, eftersom du kan använda utrymmet hur du vill. 

Laga mer på samma gång   Mer av det goda med vår XL-bakplåt! Fler smarriga muffins till eftermiddagskaffet, en saftig köttlimpa när vännerna kommer på besök. Större utrymme innebär mer av alla härliga recept.  

OBS! Denna spis levereras utan sladd!Typ av ugnVarmluft
FärgRostfri
ProduktgruppGlaskeramikspis
ÅngfunktionNej
GasugnNej
Pyrolys i ugnNej
StektermometerNej
TimerNej
Variabla zonerNej
Wi-Fi anslutningNej
Antal ugnar1
Spänning230
Energiförbrukning konventionell värme0.95
Energiförbrukning varmluft0.82
Ugnsvolym73
Antal faser1X25
Vikt57
EnergiklassA
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner