Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Espresso kaffemaskin gruppo 2 grande / beställningsvara!

-6%
33615 kr
Rekommenderat pris: 35615 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-7 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av Tildasstore

Bevaka produktens pris

Pålitlig maskin av hög kvalitet

Rostfritt stålhus med elegant utseende

Stor droppbricka i rostfritt stål

Separata kontrollpanel med enkla kontroller

1 krom stålarm för ånga

1 kromkran för kokande vatten

2 tunga espressokolvar med dubbel pip och filter

Automatisk vattentillförsel via magnetventiler

Inbyggd volumetrisk motorpump med två retentionsventiler

Motor med hög effektivitet med automatiskt partikelfilter

Pumpen stängs av automatiskt vid lågt vattentryck

Kopparpanna med vakuumventil

Maskin utrustad med tryckavlastningsventil

Varningsljus vid låg vattennivå i pannan

Pannvärmeelementet stängs av automatiskt vid låg vattennivå

Direkt vatteninsprutning från vattenpannan till kaffet

Självrengörande grupphuvud med automatisk backtvätt

Inklusive vattenförsörjningsslang och rengöringsmembran

Lätt att underhålla och rengöra

Står stadigt på 4 st gummifötter

 

Produktion: 480 espressokoppar per timme

Pannans kapacitet: 11,5 liter

Nettovikt: 54 kg

Maskinens dimensioner: B680 x D590 x H530 mm

230V / 50Hz / 1 fas 3350 watt

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Leveranstiden är 3-9 arbetsdagar. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från leverantören. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Vi följer lagen som innebär 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten gäller endast om varan och originalförpackningen är i oförändrat skick. Beställningsvaror är inte återbetalningsbara om inte annat är särskilt avtalat, även ej vid köp av REA-produkter. Returkostnad står du som kund och står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss, viktigt att den levereras direkt till vårt lager. Tänk därför på att förpacka varan väl. För ej uthämtade paket debiterar vi expeditionsavgift och hanteringskostnad 290:- . För normal förslitning och förbrukningsmaterial, såsom glödlampor, filter, säkringar etc omfattas inte av garantin. All reklamation av gods ska rapporteras till oss via CDON https://cdon.se/support logga in och välj Reklamation. Om en transportskada skulle uppstå måste du göra en anmälan om skadan till speditören direkt. Be transportören anteckna direkt på fraktsedel. Det är din skyldighet som mottagare att kontrollera godset och rapportera eventuella skador.

Övriga villkor

Leveranstiden är 3-9 arbetsdagar. Ibland kan det dock ta lite längre tid än beräknat, om vi till exempel får vänta på leverans från leverantören. Men vi levererar din beställning så fort vi bara kan. Vi följer lagen som innebär 14 dagars ångerrätt. Ångerrätten gäller endast om varan och originalförpackningen är i oförändrat skick. Beställningsvaror är inte återbetalnings bara om inte annat är särskilt avtalat, även ej vid köp av REA-produkter. Returkostnad står du som kund och står för risken om produkten skadas när den fraktas tillbaka till oss, viktigt att den levereras direkt till vårt lager. Tänk därför på att förpacka varan väl. För ej uthämtade paket debiterar vi expeditionsavgift och hanteringskostnad 290:- . För normal förslitning och förbrukningsmaterial, såsom glödlampor, filter, säkringar etc omfattas inte av garantin. All reklamation av gods ska rapporteras till oss via CDON https://cdon.se/support logga in och välj Reklamation. Om en transportskada skulle uppstå måste du göra en anmälan om skadan till speditören direkt. Be transportören anteckna direkt på fraktsedel. Det är din skyldighet som mottagare att kontrollera godset och rapportera eventuella skador.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .