Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
Gram - IOP 5643-90 B  - KKI 6184-91 TI

1 / 1

Gram - IOP 5643-90 B - KKI 6184-91 TI

10 490 kr
Svart paket från Gram Gram - IOP 5643-90 B Pyrolysugn i matt svart - Stor ugnsvolym på 65 liter - TouchTimer med tidtagarur och start/stopp automatik - Pyrolysrengöring med 3 program Multifunktionsugn med 12+1  funktioner, bl.a. riktig varm
Läs mer

Svart paket från Gram


Gram - IOP 5643-90 BPyrolysugn i matt svart


- Stor ugnsvolym på 65 liter
- TouchTimer med tidtagarur och start/stopp automatik
- Pyrolysrengöring med 3 program Multifunktionsugn med 12+1  funktioner, bl.a. riktig varmluft, upptining- och pizzafunktion. TouchTimer med tidtagarur och start/stopp automatik. Pyrolysrengöring med 3 program

Snabbuppvärmning  Med ett snabbuppvärmningsprogram uppnås önskad temperatur på kortast möjliga tid. Ugnstemperaturen når t.ex. 180°C på bara 4 minuter. Så du får en ugn som är klar att använda snabbare än någonsin förut.

TouchTimer  TouchTimer med teckenfönster ger dig möjlighet att programmera ugnen att slås på och av vid bestämda klockslag. I skärmen kan du lätt hålla ett öga på den kvarvarande beredningstiden. Dessutom kan du använda timern som en vanlig minutklocka.


IOP5643-90BKKI6184-91TIInduktionshäll med fasettslipade kanter. FLEXI-induktion och elegant SliderControl


- Twinzone-induktionshäll: 4 zoner
- Booster på alla zoner
- SliderControlm med digital display Induktion:  En induktionskokzon bildar bara värme när det står en kastrull eller stekpanna på kokzonen. En magnetspole under glaskeramikhällen bildar ett magnetfält i kastrullens botten. På så sätt överförs värmen till kastrullen eller stekpannan. Uppvärmningen sker alltså i kastrullen och inte på kokzonen. 

Booster:  Om en induktionshäll är utrustad med booster i en eller flera kokzoner betyder det att kokzonen kan värmas upp ännu snabbare. Boosterfunktionen ökar effekten med upp till 50 %.

TwinZone  TwinZone-funktionen i induktionshällar kan koppla samman två kokzoner till en, som därmed blir en stor kokzon. Det ger extra kapacitet och möjlighet att använda större, avlånga grytor och pannor.


Ramens utförandeFacett
Typ av hällInduktion
FärgSvart
ProduktgruppInbyggnadspaket
ÅngfunktionNej
Boost-funktionJa
DisplayJa
Flexi-zonJa
GrillJa
Självrengöring i ugnJa
StektermometerJa
Variabla zonerNej
Antal zoner4
EnergiklassA+
EnergiklassA+
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner