Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Grovdammsugare WD6 P Premium Renovation

1 / 1

Grovdammsugare WD6 P Premium Renovation

3399 kr
Avancerade WD 6 P Premium Renovation grovdammsugareGrovdammsugare för vått och torrt som är utrustad med innovativ filterborttagningsteknik, planfilter som finns i en öppningsbar kassett i enhetens toppkåpa. Genom att vika ut denna kassett kan filtre
Läs mer

Avancerade WD 6 P Premium Renovation grovdammsugare

Grovdammsugare för vått och torrt som är utrustad med innovativ filterborttagningsteknik, planfilter som finns i en öppningsbar kassett i enhetens toppkåpa. Genom att vika ut denna kassett kan filtret avlägsnas på sekunder utan någon kontakt med smuts. Både torr och våt smuts kan dammsugas utan att byta filter. Tack vare den integrerade filterrengöringsfunktionen kan det smutsiga filtret rengöras effektivt genom ett enkelt knapptryck, och snabbt återställa sugförmågan.

Uttaget med automatisk på-/avknapp gör det möjligt att arbeta med anslutna elverktyg. Smuts som kommer av hyvling, sågning eller slipning sugs direkt.
Renoveringspaketet ger dig möjligheten att förlänga slangen/ skaftet och alternera mellan flera olika munstycken. Andra fördelar: 30-liters rostfri behållare, nyutvecklade tillbehör för bästa städresultat, antistatiskt avtagbart handtag, avtappningsskruv för stora vattenvolymer, parkeringsläge och mycket mer.

- Behållarvolym 30l,
- Motoreffekt 1300w,
- Sugkraft 2000w,
- Planfilter system,
- Rostfri Behållare,
- Uttag för elverktyg,
- Extra tillbehör: golvmunstycke/ förlängningsslang/ Förlängningsrör samt munstycke
- Enkel rengöring av filter
- Uttag för elverktyg
- Extra munstycke/ slang/ skaft
- Blåsfunktion

0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .