Tillbaka till toppen
Holife 164 Trådlös Handdammsugare
Holife 164 Trådlös Handdammsugare
Holife 164 Trådlös Handdammsugare

1 / 3

Holife 164 Trådlös Handdammsugare

449 kr
Holife 164 Trådlös Handdammsugare Tillbehör: Denna starka och handhållna dammsugare har 7 tillbehör, ett borstmunstycke för rengöring av bilars ventilationsöppningar, hår och tangentbord, spaltmunstycke för rengöring av slits och hörn, och k
Läs mer

Holife 164 Trådlös Handdammsugare

  • Tillbehör: Denna starka och handhållna dammsugare har 7 tillbehör, ett borstmunstycke för rengöring av bilars ventilationsöppningar, hår och tangentbord, spaltmunstycke för rengöring av slits och hörn, och kan användas med 360° roterande lång mjuk slang, vätskemunstycke för rengöring av vätskor. Slangkoppling och hjälpkoppling för att hjälpa till att ansluta munstyckena fritt. Du kan kombinera dessa tillbehör för att rengöra dina hus och bilar efter behov.
  • Lång drifttid och lätt att förvara: Denna handhållna dammsugare är utrustad med ett 2200mAh Li-ion-batteri med stor kapacitet och har en banbrytande teknologi, den kan ge upp till 20 minuters drifttid. Samtidigt låter det väggmonterade fästet och förvaringsväskan dig enkelt förvara denna handdammsugare i ditt hem, garage eller bilens bagageutrymme. Det är väldigt bekvämt att ta vakuumet när du vill använda det, och det kommer inte att ta upp din bostadsyta.
  • Snabbrengöring: Den är utrustad med den nyaste cyklonmotorn som kan ge denna kraftfulla handhållna dammsugare ett uthålligt sug på 4000 Pa. Den kan suga upp damm, brödsmulor, hår, vätska, cigarettaska, pollen etc. Oroa dig inte längre för små bekymmer i livet. För att få en ren och bekväm boendemiljö räcker det med att välja denna praktiska handdammsugare.
  • Kraftfullt filtersystem: Om du är noggrann nog kommer du att upptäcka att många handhållna bildammsugare bara har ett HEPA-filter. Den här typen av dammsugare kan inte användas för att suga vätska. Men våra handdammsugare har två filter, filtreringseffekten är bättre och upp till 99,99%. Det yttre filtret kan filtrera vätskor och stora partiklar, och det interna fiberduksfiltret kan filtrera partiklar så låga som 0,3 μm. Båda filtren kan enkelt tas isär och tvättas, vilket är miljövänligt och sparar pengar.
  • Lätt att hålla och enkel att använda: Precis som alla trådlösa handdammsugare, baserade på en sladdlös design så låter denna handhållna dammsugare dig att flytta dammsugaren till det du vill rengöra fritt. Men det speciella med denna handdammsugare är att med ett långt mjukt munstycke så låter den dig att rengöra områden på djupet i hemmet eller i bilen. Den stora dammkoppen på 500 ml kan undvika att tömma papperskorgen ofta. Det räcker att rengöra hela bilen för en användning.

Identifikation

EAN 0635648732411
Tillverkarens artikelnummer 561403
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner