Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
knivslida läder, CASSTRÖM No 10 läderfodral Cognac, 13010
knivslida läder, CASSTRÖM No 10 läderfodral Cognac, 13010

1 / 2

knivslida läder, CASSTRÖM No 10 läderfodral Cognac, 13010

290 kr
Casström är ett snabbväxande företag från Lappland som designar och producerar innovativa, väl hantverksmässigt tillverkade och högpresterande knivar och acessoarer för friluftsliv. Produkterna passar för hård användning inom bushcraft, jakt och öve
Läs mer
Casström är ett snabbväxande företag från Lappland som designar och producerar innovativa, väl hantverksmässigt tillverkade och högpresterande knivar och acessoarer för friluftsliv. Produkterna passar för hård användning inom bushcraft, jakt och överlevnad. Designen bygger i grunden på den skandinaviska knivtraditionen men med modifikationer och modernisering utifrån feedback från användare och tester. Casström samarbetar bland annat med överlevnadsexperten Lars Fält och de har gjort flera signaturprodukter tillsammans. Casström är ett familjeägt företag i Lappland som startades av David Cassini Bäckström. En tredje generationens entreprenör som handlar med knivar, läder och horn. 

CASSTRÖM No 10 läderfodral (kniv ingår ej)

Färg: Cognac brun (Finns även i svart läder från oss.)

art nr: 13010

No 10 Fodralet är anpassat till Casström No.10 Swedish Forest Knife men passar också andra knivar i liknande storlek. Detta är ett mycket rejält brunt knivfodral tillverkat i 3mm tjockt vegetabiliskt garvat läder. Knivslidan har en extra bred bältesögla, en öppning i botten för vätska och ett hål för en förankringsrem.

Mått:

0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner