Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Summerdeals
läderfodral för kaffepanna/kök, CASSTRÖM LÄDERPÅSE FÖR KAFFEPANNA renskinn
läderfodral för kaffepanna/kök, CASSTRÖM LÄDERPÅSE FÖR KAFFEPANNA renskinn

1 / 2

läderfodral för kaffepanna/kök, CASSTRÖM LÄDERPÅSE FÖR KAFFEPANNA renskinn

590 kr
Casström är ett snabbväxande företag från Lappland som designar och producerar innovativa, väl hantverksmässigt tillverkade och högpresterande knivar och acessoarer för friluftsliv. Produkterna passar för hård användning inom bushcraft, jakt och öve
Läs mer
Casström är ett snabbväxande företag från Lappland som designar och producerar innovativa, väl hantverksmässigt tillverkade och högpresterande knivar och acessoarer för friluftsliv. Produkterna passar för hård användning inom bushcraft, jakt och överlevnad. Designen bygger i grunden på den skandinaviska knivtraditionen men med modifikationer och modernisering utifrån feedback från användare och tester. Casström samarbetar bland annat med överlevnadsexperten Lars Fält och de har gjort flera signaturprodukter tillsammans. Casström är ett familjeägt företag i Lappland som startades av David Cassini Bäckström. En tredje generationens entreprenör som handlar med knivar, läder och horn. 

CASSTRÖM LÄDERPÅSE FÖR KAFFEPANNA

Art.nr: 6370

Läderpåse i cognacfärgat renskinn i samisk hantverkad stil. Rymmer tex de flesta kaffepannor på 1- 2liter samt mindre kök.

  • Storlek: ca 27 x 21 x 11 cm
  • Tillverkad i Sverige0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner