Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Melitta Barista TS Smart Svart Espressomaskin

(0)
Skriv en recension
Melitta Barista TS Smart Svart Espressomaskin
Melitta Barista TS Smart Svart Espressomaskin
Melitta Barista TS Smart Svart Espressomaskin
Melitta Barista TS Smart Svart Espressomaskin
Melitta Barista TS Smart Svart Espressomaskin
Melitta Barista TS Smart Svart Espressomaskin
9534 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-4 arbetsdagar
 • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

 • Espressomaskin i stilren design
 • Välj mellan 21 olika kaffevarianter
 • Med Melitta Connect-appen kan du styra maskinen med din smartphone
 • Spara upp till 8 kaffeprogram efter dina preferenser
 • Högupplöst TFT-färgdisplay

Melitta Barista TS Smart® - Det mest utsökta kaffet? Det gör du med din smartphone!
Melitta® Barista TS Smart® klarar verkligen av mycket. Den kan till exempel göra hela 21 olika kaffespecialiteter. Med rätt kaffebönor och enligt originalreceptet, eller din egna personliga skapelse, kan du skapa utsökt kaffe varje dag. Med appen Melitta® Connect kan du med hjälp av din smartphone styra tillredningen av kaffet och hantera många av andra funktioner på ett enkelt sätt.Melitta® Connect
Med appen Melitta® Connect kan många av funktionerna på din helautomatiska kaffemaskin styras med din smartphone. Till exempel kan maskininställningarna styras på bekvämt sätt och dina personliga My Coffee-profiler kan programmeras och sparas. Praktiska vägledningar hjälper dig med rengöring och underhåll av maskinen. En särskild höjdpunkt med den här appen är att du kan skapa alldeles egna kaffespecialiteter. Ordningen som ingredienserna hälls ner i koppen, mängden kaffe, skummad mjölk och varmt vatten och ytterligare kaffeinställningar kan styras enskilt.


21 kaffevarianter
Tack vare knapparna kan du göra de 4 klassikerna espresso, café crème, cappuccino och latte macchiato med endast en knapptryckning. Receptboksfunktionen låter dig skapa ytterligare 17 kaffevarianter som flat white, ristretto, americano eller espresso doppio.


Automatic Bean Select
Den innovativa funktionen Automatic Bean Select väljer automatiskt korrekt böntyp för ditt favoritkaffe. Du kan ändra det automatiska valet av bönkammare individuellt utifrån dina önskemål genom att röra vid kontrollpanelen eller så kan du ändra inställningarna i menyn. Aktiv bönövervakning hjälper dig att förhindra att kvarnen kör tom och meddelar dig i god tid att det är dags att fylla på med kaffebönor.


IntenseAroma
IntenseAroma-funktionen kan väljas istället för den vanliga bryggningsprocessen. Resultatet är ett särdeles intensivt smakande kaffe – utan att behöva ändra mängden kaffe eller vatten. Denna funktion kan väljas för alla kaffevarianter.


My Coffee Memory 
Du vill väl knappast behöva ställa in din personliga kaffepreferens varje gång du gör kaffe? Inga problem! Med funktionen ”My Coffee Memory” kan du programmera dina personliga favoriter bland de olika kaffespecialiteterna helt individuellt. Melitta® Barista TS Smart® sparar inställningspreferenser för upp till åtta personer.


Italiensk beredningsprocess
Den italienska beredningsprocessen ger dig autentisk smak genom att säkerställa att ingredienserna tillsätts i rätt ordning enligt det italienska originalreceptet. I en latte macchiato häller man därför i espresson efter mjölken och mjölkskummet och i en cappuccino gör man tvärtom.


Best Aroma System Plus
Perfekt utveckling av kaffesmak med följande delsystem: Med funktionen Böna till kopp mals precis rätt mängd kaffebönor och det nymalda kaffet används omedelbart. Automatisk kvarntömning* – Kvarnen töms varje gång för att säkerställa att varje kopp görs med nymalda bönor och smaken inte förstörs av rester av malt kaffe. Den särskilda tätningen på Aromasafe® locket på bönbehållaren med två kammare garanterar en upplevelse av riktigt färsk kaffenjutning, kopp efter kopp. Den mörktonade behållaren hjälper också till att bevara kaffebönornas smak.
*Obs: Trots automatisk dosering och malning tills kvarnen är tom, kan en minimal blandning av böntyper uppstå efter växling.


Kvarn så tyst som en viskning
Vill du njuta av ditt kaffe i lugn och ro? Det är inget problem med kvarnen som är tyst som en viskning, som även är särdeles snabb.


TFT-färgdisplayen
Förstklassig bekvämlighet: Den högupplösta TFT-färgdisplayen gör maskinen enkel att använda. Steg-för-steg-anvisningarna vägleder dig enkelt genom menyn.


One Touch
Barista TS Smart® är imponerande lätt att hantera. De förinställda kaffevarianterna espresso, café crème, cappuccino och latte macchiato kan väljas med en enkel knapptryckning. Du kan även enkelt och bekvämt välja varm eller skummad mjölk eller varmt vatten med One Touch.


Touch & Slide
Den innovativa Touch & Slide-funktionen låter dig ställa in och använda din maskin enkelt och bekvämt genom att röra vid sensorpanelerna lätt.


Double Cup-läge
Med Double Cup-läge kan du göra två koppar av ett flertal kaffevarianter med eller utan mjölk samtidigt.


Allt-i-ett-utlopp
Separata munstycken för kaffe, mjölk och varmvatten innebär att det är lätt att göra din favoritdryck utan att flytta på koppen. Utloppet har även inbyggd LED-belysning och går att justera i höjdled upp till 140 mm så det finns utrymme även för höga latte macchiato-glas.


Pro Aqua filterteknik
Om du använder vattenfiltret Melitta® Pro Aqua behöver Barista TS Smart® avkalkas endast en gång per år. Det filtrerade vattnet förbättrar inte bara kvaliteten och smaken på ditt kaffe, utan förebygger även att kalkavlagringar bildas i vattensystemet. (Detta gäller om man brygger sex koppar kaffe på 120 ml per dag och byter filtret sex gånger i enlighet med apparatens bruksanvisning.)


Avtagbar bryggenhet
Bryggenheten är praktisk och enkel att ta av och rengöra. Detta gör att även insidan av maskinen kan rengöras.


Plug in-mjölksystem
Ett avtagbart mjölksystem med en utvändig mjölkbehållare som tål maskindisk och får plats i alla kylskåp.


Easy Steam Cleaning
Snabb och hygienisk rengöring av delar som kommer i kontakt med mjölk med hjälp av varmt vatten och ånga.


Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram
Automatiskt rengörings- och avkalkningsprogram som grundligt avlägsnar rester i kaffe- och mjölksystemen.


Energisparfunktioner
Med 0 Watt-brytaren kan du bekvämt koppla ifrån din Barista TS Smart® från strömmen. Dessutom ger det programmerbara energispar-läget och den inställningsbara avstängningsfunktionen sparsam drift.


Mission eco & care
Vi har utvecklat en etikett som sitter på garanterat godkända apparater. På etiketten finns ett värdesystem som vi har utvecklat. 


0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.