Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Mesko hårtork 2100w - MS2250

-38%
Mesko hårtork 2100w - MS2250
Mesko hårtork 2100w - MS2250
249 kr
Rekommenderat pris: 399 kr
  • Beräknad leveranstid Snabb leverans
    1-3 arbetsdagar
  • Säljs och skickas av G.C. Import AB

Bevaka produktens pris

Hårtork MESKO MS 2250 är en elegant och professionell torktumlare som hjälper dig att stilisera ditt korta, medelstora eller långa hår. Effektiv och långvarig tack vare högkvalitativa material som den kommer att tjäna i många år. Dessutom hjälper moderna lösningar också till att ta hand om hårets hälsa! Du behöver inte längre oroa dig för att torka håret dagligen! Dessutom gör modern design det till en perfekt present!

Elegans och funktionalitet i ett

Den moderna 2100W hårtork har utrustats med oberoende lufthastighets- och temperaturkontroller, som gör att du snabbt och bekvämt kan justera luftflödet efter hårets längd och fukt. Tre temperaturinställningar och två lufthastighetsinställningar är användbara om du har tunt hår som inte bör utsättas för högsta torkningstemperatur. Den lilla storleken på torken och den speciella kroken möjliggör bekväm förvaring av enheten. Den eleganta designen gör att du också kan hålla torken på en synlig plats i badrummet, vilket är särskilt viktigt om du använder den varje dag!

Friskt hår

Fönstorkning anses vara en aktivitet som skadar vårt hår. Det kan inte döljas att hög temperatur kan torka dem och påverka hårets bräcklighet, men genom att använda moderna produkter och enheter kan vi snabbt eliminera detta problem. Cool Shoot - funktionen av ett kallt luftflöde stänger hårnaglarna och fixar vår frisyr. Du kommer att minska antalet stylingprodukter, ditt hår kommer att vara tacksamt!
Effekt 2100W
2 inställningar av lufthastighet
3 inställningar för temperaturreglering
Cold shoot-funktion
Koncentrator
Modern design
Hängande hållare

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Se även

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .