Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Nilfisk Dammsugare VP930 Professional

(0)
Skriv en recension
Nilfisk Dammsugare VP930 Professional
Nilfisk Dammsugare VP930 Professional
3628 kr
Frakt från 49 kr
  • Lagerstatus: Finns i lager
    Beräknad leveranstid Snabb leverans
    4-6 arbetsdagar
    Frakt från 49 kr
  • Säljs och skickas av Buildor

Bevaka produktens pris

Kraftfull dammsugare för effektiv daglig rengöring av stora ytor. Nilfisk VP 930 är en förstklassig dammsugare för effektiv daglig rengöring av stora ytor. Det här är en kompakt och stabil dammsugare. Den är lätt att använda. Den stora dammpåsen på 15 liter säkerställer att det går lång tid mellan påsbytena. Därför ger den här dammsugaren god påsekonomi. Den har en räckvidd på 18 m. Den stora räckvidden och stora dammpåsen gör den lämplig för stora ytor.
Dammsugaren har ett lätt teleskoprör. Det säkerställer att du får en ergonomisk arbetsställning. Det här är en mycket tyst dammsugare. Så du skrämmer inte bort några när du dammsuger. Det går att sätta in ett HEPA-filter i dammsugaren. HEPA-filtret ger dig ren luft i rummet efter rengöring. Därmed är den också en allergivänlig dammsugare.
Spec: - 780 watt motoreffekt (energimärkning B) - Dammupptagning på matta: C - Dammupptagning på hårt golv: C - Partikelutsläpp: A - HEPA 13-filter - Räckvidd: 18 m - Vikt: 7,5 kg - Ljudnivå: 70 dB - Påsstorlek: 15 liter - Teleskoprör i aluminium - Skandinaviens mest sålda professionella dammsugare

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Leveransvillkor

Dold transportskada ska anmälas till CDON:s kundtjänst inom 5 arbetsdagar. Synlig skada ska alltid anmälas direkt till speditören samt noteras skriftligt av chauffören vid mottagandet av leveransen. Packa alltid upp och inspektera leveransen direkt i samband med mottagandet. Vid transportskador skall alltid emballaget sparas för eventuell reklamation till speditören eller utbyte av vara. En produkt där det är fastställt att skadan kan hänföras till transporten ersätts kostnadsfritt av en ny vara om skadan är anmäld i tid. Boka inte hantverkare innan leverans har skett och du synat ditt gods. Skulle försening ske eller godset vara skadat står Buildor inte för eventuella kompensationer för kostnader av hantverkare.

Se även

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.