Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Oral-B Genius X 20900 CrossAction Duo

Oral-B Genius X 20900 CrossAction Duo
Oral-B Genius X 20900 CrossAction Duo
Oral-B Genius X 20900 CrossAction Duo
2230 kr

Bevaka produktens pris

  • Set med två eltandborstar
  • Hela 58 500 rörelser per minu
  • 3D-system och 6-rengöringslägen
  • Artificiell intelligens - uppnå bästa resultat
  • Gum Guard-teknologi

Produktinformation


Oral-B Genius X 20900 CrossAction Duo


Oral-B Genius X 20900 är utrustad med rörelsesensorer och artificiell intelligens som känner igen din borstning och kontrollerar borstningen för bästa resultat varje dag. Borstning som rekommenderas av tandläkare är nu enklare än någonsin - utmärkta rengöringsresultat och friskare tandkött. 


Den avancerade tandborsten skyddar känsliga tandkött och hjälper till att förhindra tandköttsproblem: revolutionerande tandköttsskyddsteknik, 360 SmartRing och en tryckgivare varnar och saktar ner tandborstens rörelser om du borstar för hårt. Dessutom anger de var du borstar för mycket för att ge dig mer skonsamma borstningsvanor. 


3D-system

Tandborsten oscillerar, roterar och pulserar med 58 500 rörelser per minut för att bryta upp och ta bort upp till 100% mer plack än manuella tandborstar. Ger dig starkare, vitare tänder och ett friskare tandkött.


6 rengöringslägen

6 olika rengöringslägen, som t ex. Tongue Cleaning, Whitening och Gum Care. De olika lägena är utformade för att anpassa dina egna behov.


Artificiell intelligens

Uppnå bästa möjliga resultat när du borstar tänderna tack vare Artificiell intelligens som lär sig din borststil och sedan ger dig tips om hur du kan förbättra den.


Gum Guard-teknologi

Gum Guard och Pressure Control hjälper dig att undvika att irritera tänder och tandkött eftersom hastigheten kommer att bromsas upp samtidigt som du får en varning om du borstar för hårt.


Litiumjonbatteri

Det inbyggda uppladdningsbara litiumjonbatteriet ger dig upp till 56 minuters användning när tandborsten är fulladdad, vilket motsvarar ungefär 2 veckors borstning.


Personlig timer

Rekommenderade borstningstid är 2 minuter och eltandborsten kommer att meddela dig när den tiden har gått, för att vara säker på att man får en tillräcklig borstning.


Förpackningens innehåll: 2 eltandborstar med tidtagare (svart och rosaguld), 1 laddare, 2 ersättningsborstar, 1 reseetui


  • Professionell renhet och hälsosammare tandkött med artificiell intelligens som analyserar din borstning i realtid och kontrollerar borstning så att ingen punkt lämnas obehandlad.
  • Hos mer än 82% av personerna som använde Oral-B Genius X förbättrades munhälsan markant efter 6-8 veckor.
  • Sex synliga borstningslägen: daglig rengöring, Pro Clean, skonsam, vitare, tandköttvård och tungrengöring
  • Skydda tandköttet: Trycksensorn sänker automatiskt borstens rörelser och varnar dig visuellt om du borstar för hårt
  • Välj Oral-B, det mest rekommenderade varumärket för tandläkare över hela världen. 


5.0

Baserat på  1 recensioner

Visa fler recensioner (-4)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .