Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Oral-B Pro 2 2000N CrossAction

-12%
Oral-B Pro 2 2000N CrossAction
Oral-B Pro 2 2000N CrossAction
Oral-B Pro 2 2000N CrossAction
Oral-B Pro 2 2000N CrossAction
Oral-B Pro 2 2000N CrossAction
Oral-B Pro 2 2000N CrossAction
Oral-B Pro 2 2000N CrossAction
Oral-B Pro 2 2000N CrossAction
499 kr
Rekommenderat pris: 567 kr
 • Lagerstatus: Finns i lager
  Beräknad leveranstid Snabb leverans
  1-4 arbetsdagar
 • Säljs och skickas av CDON

Bevaka produktens pris

Oral-B Pro 2 2000N CrossAction eltandborste


Upplev Oral-B Pro 2 från märket som flest tandläkare rekommenderar världen över. Det smidiga handtaget på eltandborsten 2000N hjälper dig att borsta som din tandläkare rekommenderar: Tandborsten hjälper dig att borsta i 2 minuter tack vare en professionell timer som vibrerar var 30:e sekund för att låta dig veta att det är dags att byta område i munnen när du borstar. Oral-B:s unika runda huvud gör jobbet medan du bara flyttar runt borsten i munnen. Tandborsten tar bort upp till 100 % mer plack än en vanlig, manuell tandborste för hälsosammare tandkött och den gör dina tänder vitare från dag 1 genom att ta bort ytliga missfärgningar. Tandborsten hjälper dig dessutom att skydda ditt ömtåliga tandkött med inbyggd trycksensorteknologi som sänker borstningshastigheten och varnar dig när du borstar för hårt. Tandborsten Oral-B Pro 2 2000N med trycksensor är ett måste för alla som vill byta till en eltandborste och förbättra sin sin munhygien. Det är inte så konstigt att Oral-B är märket som flest tandläkare rekommenderar världen över.


Den laddningsbara eltandborsten Oral-B Pro 2 2000N är kompatibel med följande refillborsthuvuden: Cross Action, 3D White, Sensi Ultrathin, Sensitive Clean, Precision Clean, Floss Action, Tri Zone, Dual Clean, Power Tip, Ortho Care. Oral-B, tandborstmärket tandläkare använder världen över


Höjdpunkter:


 • Upp till 100 % mer plackborttagning: det runda huvudet rengör bättre för hälsosammare tandkött på 30 dagar i jämförelse med en manuell tandborste
 • Skydda ditt tandkött: Trycksensorn sänker borstningshastigheten och varnar om du borstar för hårt
 • Gör tänderna vitare från dag 1 genom att avlägsna ytliga missfärgningar
 • Den professionella 2-minuterstimern hjälper dig att borsta tillräckligt länge
 • 2 borstlägen: daily clean och gum care
 • Innehåll: 1 eltandborsthandtag med laddare, 1 borsthuvud

Runt rengör bättre
Oral-B:s runda huvud följer konturerna på varje tand för renare tänder och hälsosammare tandkött i jämförelse ed en vanlig, manuell tandborste.


Vitare tänder från dag ett
Gör skonsamt dina tänder vitare från dag ett tack vare en poleringskåpa som distribuerar tandkräm där det behövs för borttagning av ytliga missfärgningar.


Borsta tillräckligt
Den inbyggda timern hjälper dig att borsta i minst två minuter, vilket är den rekommenderade minimitiden du bör borsta enligt tandläkare och tandhygienister.


Skydda ditt tandkött
Trycksensor sänker borstningshastigheten och varnar om du borstar för hårt.


Batteri som håller i upp till 10 dagar
Batteriet hos Oral-B PRO 2000 håller i upp till 10 dagar. Du behöver alltså inte ta med dig din laddare på semestern.


Borsthuvuden framtagna i samarbete med tandläkare
Oral-B refillborsthuvuden är framtagna för att passa perfekt på din tandborste och har specialegenskaper som avrundade borststrån för en skonsam behandling av tandköttet, vinklade borststrån för rengöring mellan tänderna och ultratunna borststrån för extra skonsam rengöring, för fantastiska resultat.


Märket flest tandläkare rekommenderar världen över*
Oral-B är inte bara framtaget i samarbete med tandläkare, det är också märket flest tandläkare rekommenderar världen över. Upptäck nästa dimension av munvårdsprodukter från Oral-B.
*baserat på undersökningar på ett representativt urval tandläkare världen över som P&G utfört regelbundet


4.5

Baserat på  13 recensioner

Visa fler recensioner (8)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .