Tillbaka till toppen
Philips Essential Airfryer HD9252/90
Philips Essential Airfryer HD9252/90
Philips Essential Airfryer HD9252/90
Philips Essential Airfryer HD9252/90
Philips Essential Airfryer HD9252/90
Philips Essential Airfryer HD9252/90

1 / 6

Philips Essential Airfryer HD9252/90

(18 recensioner)
1 199 kr
Philips - Airfryer Essential HD9252/90 - Effekt 1400W - Tillagningskapacitet 800 gram - Av/på-knapp - Automatisk avstängning - Klarsignal - Kalla sidor - Temperaturreglage - Quickclean - Tål maskindisk - Strömlampa - Patenterad Rapid Air-teknik - Tid
Läs mer
Philips - Airfryer Essential HD9252/90 - Effekt 1400W - Tillagningskapacitet 800 gram - Av/på-knapp - Automatisk avstängning - Klarsignal - Kalla sidor - Temperaturreglage - Quickclean - Tål maskindisk - Strömlampa - Patenterad Rapid Air-teknik - Tidskontroll - Stekytan blir krispig med mindre fett Philips Airfryer är en av de köksprodukter som är mest populär i världen och nu kan alla ha en hemma tack vare Philips. De unika Rapid Air Tekniken från Philips låter dig njuta av nyttig mat med härligt krispig utsida och saftig insida. I NutriU-appen finns hundratals recept att upptäcka. Rapid Air-tekniken cirkulerar varmluft med hjälp av den unika sjöstjärnebotten vilken ger en hälsosam luftfritering och låter dig njuta av utsökt mat med krispig utsida och saftig insida med ytterst lite eller ingen olja alls. Luftfriteringen använder upp till 90% mindre fett och istället snabbt cirkulerande varmluft Philips Essential Airfryer lagar favoritmaten till en krispig perfektion. Airfryer-recepten är snabba att laga, goda och hälsosamma, upptäck dina favoriter bland hundratals recept. NutriU-appens recept för vardaglig matlagning är framtagna av näringsexperter. Recepten anpassas och rekommenderas efter dina och din familjs önskemål varje dag. NutriU-appen skräddarsyr receptidéer till dig så ju mer du använder appen desto bättre blir resultaten. Hämta inspiration från andra kockar och följ andra personer med lika smak. Pekskärmen har sju förinställningar, du kan laga din mat med ett knapptryck. Programmen som ligger förinställda är för tillagning av frysta pommes, frysta snacks, fisk, kött, kycklingklubbor, grillade grönsaker och bakning. Med varmhållningsfunktion så du kan njuta av maten när du är redo. Med varmhållningsläget aktiverat håller sig din mat i perfekt temperatur i så länge som 30 minuter. Stek, grilla, grädda, rosta eller värm på rester med nya Philips Airfryer får du en helt ny värld med möjligheter! : Perfekt tillagad mat varje gång vad du än vill laga. Philips är världsledande tillverkare av varmluftsfritöser och de är den mest populära i världen. Tillsammans kan du och din Airfryer laga fantastiskt god mat som är mer hälsosam på ett enkelt sätt. Bli ännu bättre på att laga mat och med tidsbesparande funktioner kan du och din familj äta hemlagat som ni älskar varje dag. Philips team av Airfryer-experter har i 10 års tid finslipat tekniken hos Airfryern. Alla delar går att plocka loss och diskas i maskin, enklare användning finns inte. Airfryers QuickClean-korg har utöver det en non-stick-beläggning för ännu enklare rengöring. Dessutom slipper du lukten som blir med traditionell fritering när du friterar med luft.
A

Ahmed

För 11 månader sedan

Har haft produkten i fyra veckor nu. Kort sagt så fungerar den som en varmluftsugn i miniformat. Snabbt och effektivt får du allt från frysta pommes och frysta baguetter fyllda med vitlökssmör att bli alldeles ljuvligt brynta och krispiga. Helt fantastiskt att återvärma pommes från gårdagens take away eller gårdagens pizza, allt blir som om det vore nylagat. Produkten är lättanvänd och enkel att rengöra. Det enda som stör användarupplevelsen en aning är att touchknapparna inte alltid lyder. Med det sagt så skulle jag köpt denna produkt igen.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

S

Studenten

För en månad sedan

Den här varmluftfritösen är ett bra komplement till den lilla kokvrån i min studentlägenhet utan ugn. Det är ingen fritös, själva namnet är ett säljknep. Jag vill beskriva det som en liten och snabb varmluftsugn. Den är lätt att använda och göra ren. Den blir rätt varm bakom maskinen vid användning, men jag brukar ställa ut den en bit på en bänk så är det ingen fara. Till skillnad från den större modellen av samma tillverkare (eller andra) är det lite svårare att hitta tillbehör, även om alla ugnssäkra föremål också kan användas i den här maskinen får inte alla plats. När ska du köpa den? Om du saknar ugn och inte har råd med den större modellen. När ska du inte köpa den? Om du har en ugn alternativt saknar ugn men har råd med den större modellen.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

A

Alexandra

För en månad sedan

Alldeles perfekt för oss, vi är en familj på tre. Friterar allt från pommes frites till nuggets till blomkål och grönkål. Måna färdiga program att välja ifrån och saknas något kan man testa sig fram. Delarna går att diska i maskin. Gav en välbehövlig nytändning i matlagningen får jag säga. Rekommenderas!

M

Marie

För 5 månader sedan

Passar perfekt för singelhushåll

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.

D

Dille

För 6 månader sedan

Vad är storlek,??,tack