Tillbaka till toppen
Princess - 182065 - Varmluftsfritös

1 / 1

Princess - 182065 - Varmluftsfritös

(1 recension)
1 890 kr
Princess - 182065 - Varmluftsfritös - Förbered de bästa och mest krispiga chipsen tack vare den roterande korgen med det praktiska handtaget - 10 l volym och 1500 watt effekt så att du kan laga hela din familj pommes frites eller en komplett målt
Läs mer

Princess - 182065 - Varmluftsfritös


- Förbered de bästa och mest krispiga chipsen tack vare den roterande korgen med det praktiska handtaget
- 10 l volym och 1500 watt effekt så att du kan laga hela din familj pommes frites eller en komplett måltid på en gång
- Digital pekskärm med enkla knappar för att ställa in och justera temperaturen från 40? till 200?
- 10 Förprogrammerade inställningar som du kan använda för att tillaga pommes frites, uttorka frukt och grönsaker eller värma upp en pizza
- Tack vare höghastighetsluftkonvektionstekniken är Aerofryer Oven ett idealiskt alternativ för en vanlig konvektionsugn. Hälsosam stekning Den heta cirkulerande luften i Princess Aerofryer Oven gör att oljan inte längre är en nödvändighet vid tillagning av pommes frites, kött, fisk och grönsaker. Det betyder att du kan laga mer hälsosamt och samtidigt njuta av all mat du och din familj älskar. Även snacks, kakor eller bröd blir krispiga och läckra. Utöver detta har Aerofryer Oven också en uttorkande funktion för frukt och grönsaker. Det bästa sättet att förbereda hälsosamma mellanmål som fruktläder eller grönsaks chips för dig själv eller dina barn.

Den senaste tekniken inom varmluftstekning för hälsosam stekning Princess Aerofryer Oven kombinerar varm, cirkulerande luft med den perfekta tillagningstemperaturen så att du kan använda Aerofryer för att steka, baka, grilla, steka. High Speed Air Convention Technology säkerställer att du inte behöver olja för att få ett perfekt och krispigt resultat. Ingen olja betyder också ingen röra så att du kan lämna den i ditt kök för daglig användning. Bredvid de tio förprogrammerade inställningarna kan du också justera temperaturen manuellt mellan 40 ° C och 200 ° C för ett perfekt resultat. Detta gör det enkelt att förbereda bröd, köttbullar och kakor i friteraren. Tack vare de medföljande tre grillställen kan du placera många produkter samtidigt i ugnen.

Lätt att använda Den digitala pekskärmen gör det enkelt att välja rätt temperatur eller program. Utöver detta gör 90 minuters timerfunktion och överhettningsskydd Aerofryer Oven säker att använda. Det specialutvecklade handtaget för den roterande korgen kan användas för att ta bort den här korgen och tömma den ovanför en tallrik utan att behöva röra vid någon yta.

Förprogrammerade inställningar Tack vare den förprogrammerade inställningen kan du välja rätt temperatur och bakningstid med bara en knapptryckning. Princess Aerofryer Oven har 10 förprogrammerade inställningar för pommes frites, biff, tårta, pizza, bröd, fisk, räkor, kyckling, rotisserie och uttorkning. Testa dem alla och se alla de olika möjligheterna du har med en Aerofryer-ugn. Allt från frites till matlagning av kött, fisk och grönsaker med mindre eller ingen olja.

Tvivlar du på om du ska välja en friterare eller en miniugn? Princess 182065 Aerofryer Oven är den perfekta enheten för dig. Den lyxiga kombinationen mellan en friterare och en liten ugn kan grilla, baka, steka, steka och till och med torka ut. Den roterande nätkorgen ser till att du får de mest krispiga flisorna någonsin och gör det utan att du behöver skaka var femte minut. Dessutom kan du baka massor av snacks på de 3 bakplattorna med en speciell luftkonvektionsteknik.
B

Bella

För en månad sedan

Bästa jag någonsin köpt, dock lite liten för storkok men jag älskar den ändå.

Ja, Jag rekommenderar den här produkten.