Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Roborock S5 Max vit

Roborock S5 Max vit
Roborock S5 Max vit
Roborock S5 Max vit
Roborock S5 Max vit
Roborock S5 Max vit
Roborock S5 Max vit
Roborock S5 Max vit
4290 kr

Bevaka produktens pris

 • Effektiv robotdammsugare och moppanordning
 • Smart kartläggning för mest effektiva städning
 • HEPA-filter fångar upp allergener och damm
 • Fullt automatisk städning och laddning
 • Överse och justera dammsugarens städning via app

Roborock S5 Max, smartare och mer effektiv städning än någonsin!

Roborock S5 Max är en intelligent robotdammsugare och mopningsanordning som dammsuger och tvättar golv samtidigt när det behövs. Tack vare den stora vattentanken är den särskilt lämplig för rengöring av stora golvytor. Den automatiska robotdammsugaren kan självständigt rengöra golvytor genom att manövrera runt möbler och andra hinder. Det kan också tillämpas på laddningsdockan för att ladda sig själv vid rengöring, om det behövs. Dammsugarens HEPA-filter håller frånluften ren.

Smart rengöring och effektiv mopping

Roborock S5 Max är snyggt modern och rund i form och är en hårt arbetande rengöringsassistent som kan startas med en knapptryckning, antingen direkt från toppen av dammsugaren eller från en smartphone. Den smarta dammsugaren kan också ställas in för rengöring vid vissa tider. På detta sätt kan dammsugning definieras som en händelse, till exempel mitt i en arbetsdag, när ljudet av dammsugning inte stör din hemvistelse.

Förutom den vanliga dammsugningen kan Roborock S5 Max tvätta golvytor med vatten med enhetens löstagbara moppduk och en 290 ml vattentank. Det räcker för att tvätta ett golv på upp till 200 kvadratmeter med en fyllning. Mängden vatten som används och tvättfuktigheten kan justeras. Dammsugaren kan också reglera mängden vatten som används och trasans tryck på golvet. På så sätt är tvättmönstret slätt från början till slut.

Roborock S5 Max har en smartare laddningsfunktion än tidigare, vilket gör att dammsugaren kan fortsätta rengöra ännu snabbare. När strömmen minskar kan dammsugaren självständigt hämta tillbaka till laddningsdockan för att ladda. När det finns tillräckligt med ström slutför robotdammsugaren återstående rengöring. Efter städning åker robotdammsugaren automatiskt till sin station för laddning.

Rengör alla golvytor

Förutom hårda golvytor tar Roborock S5 Max bort smuts, damm, hår, små skräp och husdjurshår från mattor med sin starka sugkraft på 2000 pascal (Pa). Borstarna, som roterar upp till 1350 varv per minut, rengör skräp från golvet och motorbladen, som roterar så mycket som 15 000 varv / minut, suger skräp i robotens dammsugares rymliga tank. Slitstarka borst tar bort damm utan att repa golvet.

Tack vare avancerad teknik känner robotdammsugaren igen olika golvtyper som parkett, trägolv och mattor. Det ändrar också sugkraften efter behov. Gängade borst tar bort damm från även utmanande golvytor utan att repa dem.

HEPA-filtrerad frånluft

Dammsugarens E11-klassade HEPA-filter filtrerar 95 procent av alla allergener från frånluften, inklusive pollen och mögelsporer. Det hjälper till att hålla hemmet rent och friskt, vilket gör det lätt att andas. Filtret måste tvättas så att du inte behöver byta så ofta.

Smidig rengöring samtidigt som den undviker hinder

Tack vare robotdammsugarens inbyggda sensorer kan den röra sig automatiskt enligt rummet och dess möbler. Roborock S5 Max kan undvika hinder med mjuka detaljer utan att hälla ens lätta saker. Detta gör idrifttagningen av dammsugaren enkel och bekymmersfri.

Lätt att ställa in gränser för rengöring

Med din egen smartphone-applikation kan du definiera områden så stora som 0,4 till 10 kvadratmeter som robotdammsugaren inte får gå till. På detta sätt kan både enskilda delar av rummet eller till och med hela rum avgränsas från dammsugnings- och tvättområdet. Sådana kan till exempel vara lekrum med många små föremål. På så sätt hamnar inte små leksaker eller delar av dem i soptunnan. Det är dock enkelt att rengöra vid behov, till skillnad från traditionella dammsugare.

Dessutom kan områden som ska dammsugas men inte tvättas ställas in separat för Roborock S5 Max. Dammsugaren upptäcker när moppen är frånkopplad och kan reagera på definierade områden därefter. Exempelvis kan områden som inte får tvättas endast dammsugas när moppen inte är ansluten till dammsugaren.

Korsar hinder och faller inte utanför kanterna

Tack vare de intelligenta sensorerna faller robotdammsugaren inte heller till exempel från trappor eller andra kanter. Roborock S5 Max kan passera trösklar på upp till två centimeter, mattkanter och ledningar. Detta gör att robotdammsugaren kan flytta bekvämt från ett rum till ett annat helt självständigt.

Mer effektiv rengöring

Tack vare noggrann lasermätning och intelligent observation ritar dammsugaren en karta över sin omgivning. På detta sätt känner dammsugaren sin omgivning med 98% noggrannhet och kan skapa en så effektiv rengöringsväg som möjligt för sig själv. Om så önskas kan detta övervakas i realtid från dammsugarens smartphone-applikation. Robotdammsugaren kan känna igen olika lager. Tack vare en ännu kraftfullare processor utför Roborock S5 Max rengöring upp till 15 procent snabbare än tidigare modeller.

Lätt att hantera och överse med en smartphone-app

Smartphone-applikationen möjliggör mångsidig kontroll och övervakning av robotdammsugaren under rengöring. Applikationen kan användas för att ställa in och automatisera rengöringstider. Dessutom kan applikationen användas för att definiera hela rengöringsområden, i vilket fall robotdammsugaren endast rengör ett fördefinierat område. Förutom automatiserad dammsugning kan användaren använda applikationen för att styra dammsugaren själv, även använda Alexa röststyrning. Appen är tillgänglig för gratis nedladdning på Android- och iOS-mobila enheter.

Tre timmars batteri och tyst körljud

Robotdammsugarens kraftfulla batteri möjliggör ett rengöringskontrakt på upp till tre timmar. Roborock S5 Max är också tyst med sina 60 decibel körljud. Detta gör den väl lämpad för rengöring av stora lägenheter och små kontor även under arbetsdagen.

Lätt och prisvärt att underhålla

Roborock S5 Max är också lätt att underhålla. I slutet av dammsugningen är dammbehållaren som öppnas från toppen av dammsugaren lätt att tömma i soptunnan. Separata och besvärliga dammpåsar krävs inte med en robotdammsugare. Dessutom kan HEPA-filtret i den rika tanken sköljas med vanligt vatten. Hår och annat fångat skräp kan enkelt tas bort från dammsugarens borst. Detta resulterar i låga underhållskostnader för användningen av robotdammsugaren. Dessutom är robotdammsugaren och dess laddningsenhet lätt att flytta ur sikte när rengöringen är klar.

Teknisk information

 • Driftljud (balanserat läge): 69 dB
 • Batterikapacitet: 5 200 mAh
 • Rengöringsyta:> 200 m2
 • LDS-lasernavigering
 • Tvättbart E11 luftfilter
 • Tvättbar rik tank
 • Nominell effekt: 58 W
 • Ogräsbehållarstorlek: 460 ml
 • Vattentankstorlek: 290 ml
 • Sugkraft: 2000 Pa
 • Driftstid: 150 minuter
 • Mått: 353 x 350 x 96,5 mm, 3,6 kg

Funktioner

 • Avgränsning av gränser och områden direkt från applikationen för dammsugaren och moppen
 • Rumsidentifiering
 • Skiktidentifiering
 • Justerbar sugkraft och mängd moppvatten per önskat intervall
 • Tidpunkt
 • Ladda ner och fortsätt funktionen
 • Plats i realtid
 • Sparar kartan
 • Adaptiv ruttalgoritm
 • Hinderövergång: 2 cm
 • Röst kontroll
 • Uppdateringar via Wi-Fi


5.0

Baserat på  3 recensioner

Visa fler recensioner (-2)

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .