RoboRock S6 MaxV

RoboRock S6 MaxV
Tipsa en vän
6990 kr Tillfälligt slut

Aktivera bevakning genom att fylla i din e-postadress nedan och klicka på 'Bevaka'. Vi meddelar dig när produkten går att beställa.

 • Tar bort smuts, damm, hår, små skräp och hår
 • Tack vare sin starka sugkraft på 2000pa
 • Kan den även moppa golv (300 ml tank)
 • Känner igen olika golvtyper och ändrar sugkraft
 • Upp till 25% snabbare rengöring än tidigare modell
 • upp till 150 minuter och upp till 200 kvadratmeter
 • Dubbla kameror ger effektiv navigering
 • Mi Home-appen för mobila enheter Android och iOS
 • Även röststyrning

Produktinformation


RoboRock S6 MaxV

 • Kartlägg dina rum för effektivare städning
 • Planera och schemalägg städning direkt i mobilen
 • Dammsuger och moppar med extra stor vattentank på 300 ml
 • Stort batteri för effektivare rengöring och automatisk laddning
 • Tack vare bland annat en ännu kraftfullare processor utför Roborock MaxV rengöring upp till 25 procent snabbare än tidigare modeller.
 • Med hjälp av dubbla kameror ser dammsugaren inte bara hinder utan uppskattar exakt deras placering och storlek


Roborock S6 MaxV är stilfull och toppmodern robotdammsugare. Förutom den vanliga dammsugning kan den även tvätta golvytor tack vare en vattentank och en avtagbar moppduk. Mängden vatten som används och därmed fuktinnehållet i moppen kan regleras.MaxV modellen har en större vattentank på hela 300 ml vilket gör att den kan tvätta golvytor upp till 200 kvm.


Förutom hårda golvytor tar Roborock S6 bort smuts, damm, hår, små skräp och husdjurshår från mattor tack vare sin starka sugkraft på 2000pa. Borstfläkten roterar upp till 1350 varv/min rengör skräp från golvet och motorbladen som roterar så mycket som 15 000 varv/min suger smuts från golvet. Samtidigt tar dess slitstarka, men ändå mjuka borst bort damm utan att repa golvet. Tack vare avancerad teknik känner robotdammsugaren igen olika golvtyper och ändrar sugkraften efter behov. Borstdelen med gängade borstar rengör grundligt även de mest utmanande golvytorna.


Tack vare inbyggda sensorer kan den röra sig automatiskt i enlighet med rummet och dess möbler. Roborock S6 Pure undviker hinder och möbler. Dessutom kan robotdammsugaren avgränsas via smarttelefonapplikation i områden från 0,4 till 10 kvadratmeter, där robotdammsugaren inte får gå. På detta sätt kan både enskilda delar av rummet eller till och med hela rum avgränsas från dammsugnings- och tvättområdet. T ex där husdjur håller till.


Däggdjur har två ögon av goda skäl. Stereoskopisk syn hjälper till att upptäcka djupet. Med hjälp av dubbla kameror ser dammsugaren inte bara hinder utan uppskattar exakt deras placering och storlek. Baserat på det söker den efter den bästa vägen för att komma runt dem. Konstgjord intelligens gör det möjligt för robotdammsugaren att identifiera och kringgå olika hinder som nycklar, strumpor, kablar, piedestaler och till och med sällskapsdryck eller matkoppar. Hinder kan vara minst fem centimeter breda och tre centimeter höga.


Robotdammsugaren faller inte heller från trappor eller andra kanter. Roborock S6 kan passera trösklar på upp till två centimeter, och även mattkanter och ledningar. Detta gör det möjligt för robotdammsugaren att byta rum utan att behöva manuell hjälp. Tack vare laserscanning känner dammsugaren sin omgivningar och kan skapa den mest effektiva rengöringsvägen. Tack vare en kraftfullare processor utför Roborock S6 MaxV rengöring upp till 25 procent snabbare än andra RoboRock och efter dammsugning återgår den till själva laddningsenheten.


Mi Home-appen för mobila enheter Android och iOS möjliggör mångsidig kontroll och övervakning av robotdammsugaren under rengöring. Applikationen kan automatisera rengöringstider och definiera rengöringsområden, så att robotdammsugaren endast rengör ett fördefinierat område. Applikationen kan också användas för att styra dammsugaren manuellt, även med röststyrning.


Robotdammsugarens kraftfulla batteri på 5200 mAh möjliggör ett rengöringskontrakt på upp till 150 minuteroch upp till 200 kvadratmeter med tystare körljud. Tack vare detta är Roborock S6 MaxV väl lämpad för rengöring av även stora lägenheter och små kontor, även under arbetsdagen.


Xiaomi Roborock S6 är också lätt att ta hand om. Den bekvämt avtagbara luddbehållaren är lätt att tömma, så lösa dammpåsar behövs inte längre. Dammfiltret kan enkelt sköljas med vatten. Detta eliminerar onödiga dolda kostnader för att använda en robotdammsugare. Dessutom är robotdammsugaren och dess laddningsenhet lätta att flytta ur sikte när rengöringen är klar.

Snabb rörelse, mångsidig och effektiv rengöringsförmåga och tyst körljud gör Xiaomi Roborock S6 till ett komplett oberoende rengöringsverktyg.


Avancerad karthantering via din telefon

S6 är utrustad med en laser som snurrar 300 varv per minut och kartlägger varje rum och härn i ditt hem i realtid. Med sin laser delar automatiskt rum in i olika områden så att du enkelt kan hantera och schemalägga din rengöring med appen på din telefon. Dessutom kan du enkelt definiera inga gåzoner och skapa virtuella väggar så att dammsugaren inte går till områden där du inte vill låta det.


Sensorer undviker möbler och andra föremål

Med tretton olika sensorer håller S6 sig uppdaterad med hur din hemmiljö ser ut, vilket hjälper till att förhindra att dammsugaren faller eller fastnar. Rengöringsalgoritmer beräknar de mest effektiva vägarna för dammsugaren för att rengöra ditt hem. S6 MaxV är en av de mest kraftfulla robotdammsugarna på marknaden!


Trösklar och mattor är inget problem

S6 rör sig effektivt över dina golv och tar sig enkelt över upp emot 2 cm höga trösklar och mattor. Väl på mattor växlar den automatiskt över till carpet mode, för bästa möjliga uppsugningsförmåga.


Vill du komma hem till färdigmoppade golv?

Förutom att dammsuga har Roborock S6 MaxV moppfunktion med en extra stor vattentank på hela 300 ml. I appen kan du styra både var den ska moppa men också hur den ska moppa efter dina behov och preferenser. Vid rengöring av stora utrymmen tillåter den smarta återladdningsfunktionen S6 att återgå till laddningsstationen när strömmen är låg och laddas upp för att slutföra städningen. Mängden vatten som används och därmed fuktinnehållet i moppen kan regleras. Mer på stengolv och mindre på trägolv


Automatiskt laddning

S6 är utrustad med ett kraftigt batteri vilket gör att den alltid är redo att städa och moppa när du behöver den. Den har ett uppladdningsbart batteri på 5200 mAh och rengör i upp emot 3 timmar i sträck innan den automatiskt tar sig tillbaka till laddningsstationen.


Kompatibel med Xiaomi Mi Control Hub och Aqara Hub, är städaren integrerad i hemmeautomation

LDS-lasernavigering

Batteri: 5200 mAh

Driftstid 3 timmar + automatisk mellanladdning

Laddningstid 6 timmar

Sugkraft: 2000pa

Ljudnivå: 67 dB

Power / funktionsalternativ: tyst, medium, turbo, max och mopp

Dammbehållarvolym: 460 ml

Vattentankens volym: 300 ml

Filter: Hepa

Max hinderhöjd: 2 cm

Mått (BxDxH): 350x350x96,5 mm

Vikt: 3,6 kg

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 2391 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 1227 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 636 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 292 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »