Tillbaka till toppen
Roborock S7 MaxV Robotdammsugare Svart
Roborock S7 MaxV Robotdammsugare Svart
Roborock S7 MaxV Robotdammsugare Svart
Roborock S7 MaxV Robotdammsugare Svart
Roborock S7 MaxV Robotdammsugare Svart
Roborock S7 MaxV Robotdammsugare Svart

1 / 6

Roborock S7 MaxV Robotdammsugare Svart

7 692 kr
Roborock S7 MaxV från Xiaomi är en smart robotdammsugare med 3D-kartläggning som både identifierar dina möbler, och kringgår och undviker små objekt och hinder som finns på dina golv. Den har en mycket kraftfull sugkraft om 5100 Pa – dubbelt så myc
Läs mer

Roborock S7 MaxV från Xiaomi är en smart robotdammsugare med 3D-kartläggning som både identifierar dina möbler, och kringgår och undviker små objekt och hinder som finns på dina golv. Den har en mycket kraftfull sugkraft om 5100 Pa – dubbelt så mycket sugkraft i jämförelse med sina föregångare. Den moppar även ditt golv med Sonic vibrationsteknik, den vibrerar upp till 3000 gånger per minut och rengör därmed djupt och effektivt. Njut av fantastisk städning och de senaste innovativa teknikerna – utan att behöva lyfta ett finger! 


3D-kartläggning

S7 MaxV identifierar din soffa, säng, TV-bänk, stolar, bord och många andra möbler genom 3D-kartläggning och LiDAR-data. Du kan smidigt se direkt i din smartphone vilka möbler S7 MaxV har identifierat och vilken rutt den har tagit. 


Identifierar och kringgår små objekt

S7 MaxV kan se och kringgå objekt ner till så små som 5 cm breda och 3 cm höga – så du behöver inte oroa dig för att dina småsaker följer med i dammsugaren (Identifieringsnoggrannheten kan variera beroende på miljöfaktorer). 


Undviker hinder

Med funktionen ReactiveAI 2.0 som använder ett 3D-system, undviker S7 MaxV olika hinder så som tofflor, leksaker och annat som kan ligga framme på ditt golv. Den är också utrustad med LED-ljus som gör att den även kan se dem i mörker. 


Smart städning

Denna robotdammsugare känner automatiskt igen sovrum, vardagsrum, matsalar och badrum, och kommer rekommendera en idealisk städordning baserat på rumstyp. Under tiden den rengör justeras sugkraft och skrubbintensitet automatiskt för maximal effektivitet i varje rumstyp. 


Sonic mopping

Med Sonic mopping blir dina golv också våttorkade. Sonic mopping är en vibrationsteknik som vibrerar upp till 3000 gånger per minut och rengör djupt och effektivt. Nu behöver du inte längre dra runt en våt trasa på golvet, så länge du fyller S7 MaxVs 300 ml elektroniska vattentank så gör den jobbet åt dig. 


5100 Pa

Sugkraften hos S7 MaxV har skruvats upp rejält. Företrädaren Roborock S6 MaxV hade en sugkraft om 2500 Pa, men S7 MaxV har en sugkraft om 5100 Pa – det är mer än dubbelt så mycket kraft! Starta Max+-läget och kraften är din. 


Mattidentifiering och Auto-Lifting

S7 MaxV identifierar mattor och lyfter automatiskt upp moppen så att dina mattor inte behöver bli blöta. Men den fortsätter rengöringen, så du kan torka hårda golv och dammsuga mattor i en enda rengöring. 


Kompatibel med dockningsstöd

Robotdammsugaren är kompatibel med Roborocks Auto-Empty Dock och Empty Was Fill dock. Med andra ord – städningen med S7 MaxV är otroligt smidig och smart! 0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner