Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Roidmi skaftdammsugare RS40

Till kassan

Se även

Roidmi skaftdammsugare RS40

(0)
Skriv en recension
Roidmi skaftdammsugare RS40
Roidmi skaftdammsugare RS40
Roidmi skaftdammsugare RS40
Roidmi skaftdammsugare RS40
Roidmi skaftdammsugare RS40
Roidmi skaftdammsugare RS40
Roidmi skaftdammsugare RS40
Roidmi skaftdammsugare RS40
4490 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Effektiv skaftdammsugare med innovativ teknologi
  • Riktigt låg vikt på endast 1,5 kg (Utan skaft)
  • Utbytbara litiumbatterieceller av högsta kvalitet
  • Upp till 65 minuters batterikapacitet
  • Digital DC motor levererar innovativ teknologi

Produktinformation


Roidmi skaftdammsugare RS40

Med sin kraftfulla prestanda kan ROIDMI RS40 hantera även de största rengöringsuppgifterna, trots att den är otroligt lätt så att alla i familjen lenkelt kan använda det. Om du har hårda golv kan du lätt montera den innovativa moppen så kan du dammsuga och moppa samtidigt.


Med sin digitala, kolfria motor levererar ROIDMI innovativ teknologi. Den roterar med 120 000 varv / minut och i kombination med dammborttagningstekniken i flera steg, garanterar du en enhetlig prestanda utan att förlora sugkraft. Motorn producerar 25000Pa vakuum / 145AW sugkraft. X20 har ett 2 x HEPA-filter som filtrerar 99,97% av alla partiklar, samt allergener och bakterier upp till 0,3 mikron i storlek. Detta betyder att produkten har en liten luftrenare för att säkerställa att utblåsluften är renare än luften som sugs in.


5 års motorgaranti! Den bästa produktkvaliteten för optimal prestanda och lång livslängd. Litiumbatterieceller av högsta kvalitet som utvecklats av LG / Samsung för exceptionell rengöringsprestanda och lång livslängd. Med upp till 65 minuters batterikapacitet vid konstant effekt. Låg ljudnivå på 72 dB(A) Det nya BMS-X-batteriet ger längre batteritid med sin innovativa cellhantering och LG / Samsung litiumbatterier av högsta kvalitet. ROIDMI RS40-applikationen visar batteriets laddning och skick och indikerar eventuella problem. Batterimodulen kan också bytas ut.


Med en vikt på 1,5 kg (2,6 kg med skaft och tillbehör) minskar RS40-dammsugarens ergonomiska design belastningen för användaren. Det 270-graders handtaget erbjuder en mängd olika grepplägen, vilket minskar handledets tryck och underlättar rengöring. Det innovativa, flexibla 6,6 cm höga golvmunstycket rengör under soffor och hörn. Kolfibervalsen kombinerar kolborst som fäster vid fina dammpartiklar och mjuka murslev som tar bort smuts och husdjurshår från djupt inuti mattan. Kolfibervalsen kan också användas på laminat- och kakelgolv, vilket rengör den snabbare än en mjuk rullborste.


Det innovativa LED-ljuset på munstycket tänds automatiskt i mörka områden så att du bättre kan se vad du dammsugar. Damm och skräp är inte dolda. Magnetiska väggfäste håller dammsugaren upprätt och sparar utrymme. Med den integrerade laddaren kan du enkelt klicka på dammsugarens väggfäste och laddningen startar direkt. Bekvämt och smart och S1 är alltid redo för nästa rengöring.


ROIDMI skiljer sig från sina konkurrenter genom sin nästan nordiska design och kvalitetsmaterial. ROIDMI har fått 6 designpriser och i kombination med fantastisk kraft och nytt tänkande är resultatet en kraftfull dammsugare som klarar alla dina uppgifter.

En kraftfull dammsugare som alla kan använda!


Tekniska data:

Magnetisk väggfäste

Hygienisk tömning av dammbehållaren (0,4 l)

Madrassmunstycke: Tar bort osynliga dammkvalster och bakterier från sängkläderna.

Multifunktionsborste: Tillåter rengöring av svåråtkomliga områden och jämna ytor.

Kolfiberrulle: Idealisk för djupmattrengöring.

Mjuk rullborste: perfekt för rengöring av släta ytor och efterlämnande av ett polerat märke.

Förlängningsmunstycke: Underlättar rengöring av skåp och under sängar / möbler.

Mopptank: Gör att du kan dammsuga och moppa samtidigt.

Anti-tangle munstycke: Tack vare denna unika teknik, slingrar inte hår och hår runt borsten. Perfekt för husdjursfamiljer.

Lätt dammsugare: 2,6 kg.

Litiumjonbatteri.

Utbytbart batteri.

Ljuskänslig LED-belysning - tänds automatiskt i mörkret.

Batterikapacitet: 55 min. Maximal effekt: 10 min.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.
>