Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Roidmi skaftdammsugare S1E

Till kassan

Se även

Roidmi skaftdammsugare S1E

(0)
Skriv en recension
Roidmi skaftdammsugare S1E
Roidmi skaftdammsugare S1E
Roidmi skaftdammsugare S1E
Roidmi skaftdammsugare S1E
Roidmi skaftdammsugare S1E
Roidmi skaftdammsugare S1E
Roidmi skaftdammsugare S1E
3499 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Effektiv skaftdammsugare med innovativ teknologi
  • Riktigt låg vikt på endast 1,5 kg (Utan skaft)
  • Utbytbara litiumbatterieceller av högsta kvalitet
  • Upp till 40 minuters batteritid
  • Digital DC motor levererar innovativ teknologi

Roidmi skaftdammsugare S1E

Glöm de stora, sladdiga dammsugare. Med sin kraftfulla prestanda kan ROIDMI S1E hantera även de största rengöringsuppgifterna. Det är otroligt lätt, så alla i familjen kan använda det.

Med sin digitala, kolfria motor levererar ROIDMI innovativ teknologi. Den roterar med 80 000 varv per minut och, i kombination med sin flerstegs dammborttagningsteknologi, garanterar en jämn prestanda utan att förlora sugkraften! Motorn producerar 18000Pa vakuum /

100AW sugkraft. S1E har ett HEPA-filter som filtrerar 99,97% av alla partiklar, samt allergener och bakterier upp till 0,3 mikron i storlek. Detta betyder att S1E är utrustad med en liten luftrenare för att säkerställa att avluften är renare än insugningsluften.

5 års motorgaranti! Bästa produktkvalitet för optimal prestanda och lång livslängd. ROIDMI S1E har litiumbatterieceller av högsta kvalitet som utvecklats av LG / Samsung för enastående rengöringsprestanda och en lång 40 min driftstid. Öka smutsiga områden med ultrahög vakuum i upp till 10 minuter vid maximal effekt. S1E är fulladdad på bara 2,5 timmar.

Med en vikt på 1,5 kg minskar S1Es ergonomiska design rengöringsbelastningen. Det 270-graders handtaget erbjuder en mängd olika grepplägen, vilket minskar handledets tryck och underlättar rengöring. Det innovativa, flexibla 6,6 cm höga golvmunstycket rengör under soffor och hörn och gör det lättare att flytta var som helst i ditt hem. Kolfibervalsen kombinerar kolborst som fäster vid fina dammpartiklar och mjuka spatlar som tar bort smuts och husdjur från djupt inuti mattan. Kolfibervalsen kan också användas på laminat och kakelgolv, som den rengörs snabbare än en mjuk rullborste.

ROIDMI S1E magnetväggfäste håller dammsugaren upprätt och sparar utrymme. Med den inbyggda laddaren kan du enkelt fästa din S1E i väggfästet och laddningen startar direkt. Bekvämt och smart är S1E alltid redo för nästa rengöring.

ROIDMI skiljer sig från sina konkurrenter genom sin nordiska design och kvalitetsmaterial. ROIDMI har fått 6 designpriser och i kombination med fantastisk kraft och nytt tänkande är resultatet en kraftfull dammsugare som klarar alla dina uppgifter.

En kraftfull dammsugare som alla kan använda.

Teknisk information:

Magnetisk väggfäste

Hygienisk tömning av dammbehållaren (0,4 l)

Madrassmunstycke: Tar bort osynliga dammkvalster och bakterier från sängkläderna.

Kolfiberrulle: Idealisk för djupmattrengöring.

Anti-tangle munstycke: Tack vare denna unika teknik, slingrar inte hår och hår runt borsten. Perfekt för husdjursfamiljer.

Lätt dammsugare: 2,4 kg.

Litiumjonbatteri.

Batterikapacitet: 40 min. Maximal effekt: 10 min.

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.
>