Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

SAMSUNG RF56 M9540 SR
SAMSUNG RF56 M9540 SR
SAMSUNG RF56 M9540 SR
SAMSUNG RF56 M9540 SR

1 / 4

SAMSUNG RF56 M9540 SR

(2 recensioner)
38940 kr
Samsung FAMILY HUB RF56 M9540 SR kylskåp sida vid sida är ett förslag som kombinerar en unik design med imponerande kapacitet och lagringsalternativ. Ett rymligt kylskåp från MultiDoor -serien ger alla köksarrangemang ett distinkt och elegant utseend
Läs mer

Samsung FAMILY HUB RF56 M9540 SR kylskåp sida vid sida är ett förslag som kombinerar en unik design med imponerande kapacitet och lagringsalternativ. Ett rymligt kylskåp från MultiDoor -serien ger alla köksarrangemang ett distinkt och elegant utseende. Kylskåpets rymliga inre och djupa dörrbehållare ger rymlighet och en snabb överblick över kylskåpets innehåll. Samsungs kylskåp har ett innovativt Triple Cooling Plus -kylsystem. Tre oberoende kylkretsar garanterar rätt temperatur, luftfuktighet och luktmotstånd mellan kamrarna. Full Frost-funktionen eliminerar isbildning i kylskåpet och håller maten färsk längre. Samsung Family Hub är inte bara ett kylskåp, utan också ett riktigt hemlogistikcenter. Pekskärmen hjälper till att hantera inventarier och inköpslistor, ger kulinarisk inspiration och möjliggör kommunikation mellan hushållsmedlemmar. Det har också funktionen att spela film och musik, vilket gör att laga mat tillsammans blir ett riktigt nöje.

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .