Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

SAMSUNG RS67A8811S9/EF SIDE BY SIDE
SAMSUNG RS67A8811S9/EF SIDE BY SIDE

1 / 2

SAMSUNG RS67A8811S9/EF SIDE BY SIDE

14490 kr

-9%

Rek pris. 15999 kr
Samsung frys Kostnadsfri Hemleverans Med Inbärning Ingår:Samsung RS67A8811 är en tyst och energieffektiv side-by-side-kyl/frys med praktiska funktioner och hög kapacitet. Enheten har en både elegant och genomtänkt design. En lättillgänglig is- o
Läs mer

Samsung frys Kostnadsfri Hemleverans Med Inbärning Ingår:


Samsung RS67A8811 är en tyst och energieffektiv side-by-side-kyl/frys med praktiska funktioner och hög kapacitet. Enheten har en både elegant och genomtänkt design. En lättillgänglig is- och vattenautomat är integrerad på framsidan av dörren.

Twin Cooling Plus – två separata kylsystem

Tack vare Twin Cooling Plus-kylsystemet med två separata kylsystem för kylskåp och frys förblir matvarorna fräschare och blandningen av dofter förhindras.

Exakt Chef Cooling och All Around Cooling – konstant temperatur i kylskåpet

Innovativ teknik säkerställer att temperaturförändringarna förblir små och temperaturen är jämn i hela skåpet. På detta sätt förblir dagligvarorna fräscha längre.

Digital inverter-kompressor

Den slitstarka digitala inverter-kompressorn möjliggör effektiv kylning under många år framöver. Den är tystare och mer energieffektivt än en vanlig kompressor.

Power Cool- och Power Freeze-funktioner

Med Power Cool- och Power Freeze-funktionerna kan du kyla eller frysa maten snabbt så att den behåller konsistensen och smakar bättre.

Twin Cooling Plus™

SpaceMax™ Technology

Digital Inverter Technology

Precise Chef Cooling™

Mer utrymme och hållbarhet


Hög volym

634 ℓ

Kylskåpet har en rymlig interiör. Tack vare SpaceMax-tekniken är väggarna tunnare så att den invändiga volymen blir större. Det finns gott om plats för veckans matinköp och det är enkelt att hålla allting organiserat så att du snabbt hittar det du behöver.
* Kapaciteten kan variera beroende på modell.

Mer is, mer utrymme

ISDISPENSER I DÖRR

Skapa mer utrymme för mat, men ha fortfarande tillräckligt med is med en isdispenser i dörren. Eftersom den är inbyggd i dörren får du mer plats genom att hyllutrymme frigörs, men den producerar och förvarar trots det massor med is. Och det genomskinliga plasthöljet gör det lätt att se hur mycket is som finns kvar.

Precise Chef Cooling™ 

LÄGRE TEMPERATURVARIATION BEVARAR MATENS HÅLLBARHET BÄTTRE.

Den inbyggda tekniken Precise Chef Cooling™ är skapad för att minska temperaturvariationen i kylskåpet, så att den hålls så jämn som möjligt och därmed kan bevara matens hållbarhet bättre. Tekniken är så avancerad att den kan hålla temperaturnivån ±0,5 °C.

Harmonisk och stilren design

BUILT-IN LOOK

Ge ditt hem ett elegant integrerat och modernt utseende. Det inbyggda utseendet passar perfekt med dina apparater och skåp för att skapa en sömlös köksinredning. Dess minimalistiska design har platta dörrar, infällda handtag, en dold skärm, ett platt vinställ och grå matlådor och lådor*.


0
Bli den första att skriva en recension

Liknande produkter

För tillfället är vår chat stängd. Skicka gärna ett mail istället, så återkommer vi så fort som möjligt. Vi försöker besvara samtliga frågor inom 24 timmar. Kontakta oss .