Sigma iD.RUN Aktivitetsmätare Gul

Sigma iD.RUN Aktivitetsmätare Gul
Tipsa en vän

-27%

940.50 kr
Rek. pris 1290 kr
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  2-5 arbetsdagar

Säljs av Conrad 3 / 5 med 1885 betyg.

Totalbetyg 3,0 / 5
Leveranstid 2,8 / 5
Emballeringskvalitet 3,2 / 5
Mer från Conrad Conrad är en samarbetspartner på CDON Marketplace. Betyg lämnas av kunder som har handlat hos Conrad, och bedöms på leveranshastighet samt hur väl varan var paketerad.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
Denna text är maskinöversatt:

Är springa är en av dina favoritsporter? Oavsett om du är en rekreationslöpare eller träning för nästa halvmaraton, följer iD.RUN din körning. Med hjälp av GPS visar du exakt vad dina data är och låter dig göra en detaljerad utvärdering via DATA CENTER eller via NFC-överföring via SIGMA LINK-appen. Dessutom erbjuder iD.RUN en integrerad aktivitetsspårare för daglig motivation. En modern design med hög bärkomfort gör att GPS-klockan är den perfekta träningsföremannen.

De viktigaste körfunktionerna
För att göra arbetet så enkelt som möjligt under din löpning, fokuserar iD.RUN på de viktigaste funktionerna för daglig träning.
Fokus ligger på hastighets- och avståndsmätningen. Dessutom kan steglängd och stegfrekvens visas.

Lätt att använda
Funktionen av iD.RUN är mycket enkel och intuitiv. Var och en av de fyra nycklarna tilldelas en klar funktion. God läsbarhet gör det lättare att fånga de avgörande träningsparametrarna och stora ikoner hjälper navigera i menyn.
Använd "+" och "-" för att flytta framåt eller bakåt i menyn eller inom Travis-vyerna. Bekräfta med "Enter" och få "Stop" från menyalternativet eller från träningen.

Varierad träningsanalys
ID.RUN erbjuder en varierad träningsutvärdering. Till och med dygnet kan du få förståelse för de individuella träningspasserna och den månatliga träningsstatistiken. För en mer detaljerad analys kan data läsas via NFC med en Android-smarttelefon och sparas i SIGMA LINK-appen. Brukar du få Running Watch via USB-kabeln till datacentret på datorn, kan träningsdata analyseras mer i detalj.

Integrerad aktivitetsspårning
För den extra delen av motivationen har iD.RUN en aktivitetsspårare integrerad. Den dagliga skärmen visar den dagliga aktivitetsaktiviteten. Stegen, kaloriförbrukningen, avståndet som omfattas och framstegen på vägen till det dagliga målet visas.
De dagliga målen kommer också att belönas med troféer i guld, silver, brons. Aktivitetsspåraren kan också avaktiveras på begäran.

särdrag
Aktivitetsspåraren är permanent synlig i nedre delen av startskärmen. Om aktivitetsspåraren är inaktiverad kommer den här sektionen att vara ledig. Använd vridknapparna (vänster och höger) för att bläddra i värdena för aktivitetsspåraren. Dessa inkluderar steg, kalorier, dagligt avstånd, det dagliga målet och aktivitetsindikatorn.

dagliga mål
Det dagliga målet är förinställt till 10 000 steg per dag. I inställningarna kan du anpassa ditt mål men individuellt. Det dagliga målet är indelat i tre trofénivåer:
Vid 50% av det dagliga målet får du bronspotten. Det kommer att finnas en Silver Cup så snart mer än 75% av det dagliga målet har överskridits. Om det dagliga målet uppnås 100%, finns det Gold Cup.

indikatorn
Aktivitetsindikatorn visar grafiskt framstegen mot dagens mål med en liten figur. Ju närmare du kommer till din destination, desto större är avståndet från din man.
Om stimuleringsfrekvensen överstiger ett visst värde visas figuren i gångläget. När dagens mål har uppnåtts finns det segern.

Personlig Bäst
När du väl har ställt in en ny träningsrekord visas din personliga bästa tid. Den snabbaste 1 km / 5 km / 10 km, det längsta avståndet är längst träningstid och mest förbrukade kalorier lagras i varje fall. I menyn kan du se dina personliga erbjudanden med tillhörande datum.

BANREKORD
GPS-läget lagras ständigt och används för att bestämma aktuell hastighet och avstånd. Du kan se ditt räckvidd i detalj i SIGMA LINK-appen eller i DATA CENTER.

varvfunktioner
Ett kort tryck på klockan (skärmknapp) eller en knapptryckning tar ett varv. Alternativt är det möjligt att ställa in automatiserade rundor (till exempel efter 1 km, 10 minuter, etc.). Maximalt 99 varv är möjliga.
När du stoppar ett varv visas en kort översikt över varvtid och avstånd. Du kan se olika parametrar för det aktuella varvet under träningen och se det närmare efter träningen på klockan. En detaljerad utvärdering är möjlig via SIGMA LINK App och DATA CENTER.

träningsstatistik
Summan av träningspass, träningstid, avstånd och kalorier visas månadsvis under de senaste 12 månaderna på klockan.

Snabb GPS-fix
När GPS-mätningen integrerades ställdes värdet på maximal noggrannhet med den lägsta möjliga effektförbrukningen
Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

  • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
  • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
  • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
  • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

  • 374 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 218 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 132 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
  • 74 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »