Tillbaka till toppen

Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

SMEG FAB32LCR5 (Creme)

1 / 1

SMEG FAB32LCR5 (Creme)

21795 kr
Detta skåp från SMEG gör sig perfekt som fristående ensamt men blir även väldigt bra om det står ihop i ett par. Kylen rymmer hela 234liter och i frysen tar 97liter. I detta skåp får du alltså plats med det mesta. Sedan är det även väldigt energisnå
Läs mer

Detta skåp från SMEG gör sig perfekt som fristående ensamt men blir även väldigt bra om det står ihop i ett par. Kylen rymmer hela 234liter och i frysen tar 97liter. I detta skåp får du alltså plats med det mesta. Sedan är det även väldigt energisnålt då det har energiklassningen A+++. Både snäll mot miljön och plånboken.

SMEG Retro-serie: Smegs 50-talsprodukter andas vintage. De klassiska mjuka linjerna och livfulla färgerna samverkar perfekt med den toppmoderna tekniken. Man kan lugnt säga att den här produktlinjen, som utvecklats av Smegs interna designstudio, definitivt har förändrat vårt sätt att tänka i fråga om vitvaror och hushållsmaskiner. Identitetslösa, massproducerade, fristående objekt har fått ge plats åt verkliga stilikoner.

Allmänt om SMEG: Stil är för Smeg ett mycket påtagligt begrepp. Sättet på vilket en produkt kommunicerar med sin omgivning och får sina användare att interagera med den. Med designlösningar och en stark känsla för detaljer skapar Smeg hem som avspeglar människorna som bor där. Vitvarorna intar en central plats, en plats där människor kan samlas. I köket finns alla funktioner samlade och de bildar en perfekt, fullt utrustad samlingsplats för trevliga stunder och sammankomster.

Smegs egen inredningsstudio, där man bedriver omsorgsfull forskning om estetik och stil, har stöd från internationellt erkända arkitekter som Guido Canali, Mario Bellini, Piano Design-studion, Marc Newson och Giancarlo Candeago. Kombinationen teknik och stil är Smegs nyckel till att skapa produkter med stark varumärksimage och stor genomslagskraft.

0
Bli den första att skriva en recension