Smeg Kaffebryggare Svart

Smeg Kaffebryggare Svart
Tipsa en vän

-16%

1999 kr
Ord. pris 2395 kr
fr 112 kr i mån.
Spara i ny önskelista
Du måste välja en storlek innan du kan lägga varan i varukorgen.

Beräknad leveranstid:  från 1 arbetsdag

Säljs av CDON.COM

Denna produkt tillhör och levereras av CDON.COM.
Bli medlem i CDON+ och köp denna produkt fraktfritt
 • Bryggkaffe har aldrig varit mer elegant
 • Design och prestanda i världsklass
 • Aroma-funktion för justering av styrka
 • Tidsinställd bryggning efter dina behov
 • Kapacitet: upp till 10 koppar
 • LED-display med timer

Den nya filterkaffebryggaren från Smeg - Design och smak i världsklass

Efter den ikoniska espressomaskinen presenterar Smeg en ny produkt på kaffemarknaden för att tillfredsställa kaffeälskare världen över - Kaffebryggaren DCF01.

Utseendemässigt är kaffebryggaren en fröjd för ögat. Designen håller världsklass och är i harmoni med Smegs karaktäristiska 50-talsdesign. Utöver det tjusiga yttret är bryggaren fullproppad med den senaste teknologin. Detta garanterar ultimat prestanda för en personlig och fulländad smakupplevelse!

Filterkaffe (kaffe americano) är en smakupplevelse som ska avnjutas långsamt och associeras ofta med en avslappnande paus eller ledighet. Detta gör kaffebryggaren till den perfekta vapendragaren under arbetsdagen, så du kan avnjuta en härlig kopp kaffe vid skrivbordet, fikarummet eller som "take away". Den fungerar även lika bra hemma, för njutning på dina villkor.

Kaffebryggaren från Smeg låter dig unna dig själv med lite extra lyx i vardagen. Du kan själv välja graden av intensitet av arom och styrka, för att tillfredsställa just dina smaklökar.

Denna apparat kombinerar hög prestanda med unik och exklusiv design, vilket gör den till en härlig inredningsdetalj som kommer få blickar av dina gäster och kommer öka suget efter en rykande kopp kaffe. Smeg utvecklade bryggaren med målet att tillverka en ny stilikon på kaffemarknaden, samtidigt som den invändiga teknologin inte tummas på.

De eleganta linjerna omfamnar bryggaren, som är tillverkad i rostfritt stål, och erbjuds i sex olika färger för att matcha din övriga inredning och uppsättning av Smeg-produkter. Kaffebryggaren är utrustad med en knapp för aroma-funktion, där du kan ställa in styrka och smak efter dina behov. Aromen kan ställas in från intensiv smak till en mer fin och mjuk arom. Den integrerade digitala LED-displayen är utrustad med klocka och timer med auto start-funktion för automatisk tidsinställd bryggning av kaffe. Du kan således ställa in automatisk bryggning under morgonen så du kan vakna upp till doften av härligt nybryggt kaffe. 

Tack vare 4 koppars-funktionen kan du bestämma om du vill avnjuta en kopp i ensamhet, eller i sällskap. Som om inte detta vore nog levereras kaffebryggaren med en generös glaskanna som rymmer kaffe för upp till 10 koppar. Med varmhållningsfunktionen garanteras du att få kaffe i optimal temperatur i 20 minuter efter bryggning, så du hinner avnjuta och fylla på ditt kaffe i lugn och ro.

Det är just alla dessa små detaljer som verkligen gör skillnad när det kommer till funktion och estetik, i sann Smeg-anda!

Kaffebryggaren finns tillgänglig i sex olika färger. Denna modell har en stilren svart färg.

Om Smeg 
Smeg grundades av Vittorio Bertazzoni från Guastalla, som är en stad nära Reggio Emilia i norra Italien. Företaget är idag en av landets ledande tillverkare av vitvaror och hushållsmaskiner. Familjen Bertazzoni har en historia av entreprenörskap som börjar redan på 1800-talet. Från att ha börjat som smeder började familjen så småningom att ägna sig åt att bygga kök. De första Bertazzoni-köken visades upp vid världsutställningen i Milano år 1906. 

Idag leds Smeg av den tredje generationen Bertazzoni-entreprenörer – fortfarande med företagets ursprung i namnet: ”Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla” som fritt översatt betyder ”Emilianska metallemaljeringsverken i Guastalla”.

Nedan information kommer från CNET, CDON.COM kan inte garantera att denna information är korrekt.
Antal recensioner: 0 Genomsnittsbetyg: 0
0%
0%
0%
0%
0%

Försäkringsvillkor

 • Reparation eller ersättningsprodukt med motsvarande prestanda.
 • Ersättning för skador som uppstått genom en plötslig och oförutsedd yttre händelse t ex tappskada, krosskada, fukt/vatten, blixtnedslag/åska/överspänning.
 • Ersättning för funktionsfel som inte ersätts av garanti eller reklamationsrätt.
 • För mobiltelefon är självrisken 195 kr vid skada. För övriga produkter gäller försäkringen utan självrisk.

Läs fullständiga försäkringsvillkor

För och efterköpsinformation

}

Tipsa en vän

Delbetala

Denna produkt kan delbetalas med följande alternativ:

 • 727 kr /mån - 3 mån, 0% ränta (95 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 395 kr /mån - 6 mån, 0% ränta (195 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 220 kr /mån - 12 mån, 0% ränta (295 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)
 • 112 kr /mån - 36 mån, 9.95% ränta (395 kr uppläggningsavgift, 29 kr aviavgift)

Kostnadsberäkningen inkluderar ej uppläggnings- och aviavgift.

Välj Delbetalning som alternativ i kassan.

Mer information »