Tillbaka till toppen
Dagens deals

Till kampanjen

  • 5

    %

Sockervaddsmaskin
Sockervaddsmaskin

1 / 2

Sockervaddsmaskin

379 kr

-5%

399 kr
Nu finns räddningen för dig som i smyg alltid haft den himmelska sockervadden som främsta anledning till att besöka cirkusar och nöjesfält. Med en CHSVM110 kan du själva skapa denna smått magiska sötsak utan problem. Det enda du behöver utöver själv
Läs mer
Nu finns räddningen för dig som i smyg alltid haft den himmelska sockervadden som främsta anledning till att besöka cirkusar och nöjesfält. Med en CHSVM110 kan du själva skapa denna smått magiska sötsak utan problem. Det enda du behöver utöver själva apparaten är socker, resten sköter maskinen åt dig. Sockervaddsmaskinen är dessutom en given succé på alla barnkalas!
Värm upp maskinen och efter en kort stund är den redo att ta emot första laddningen socker (ca 1 matsked). Sedan använder du en pappersstrut och ”fångar” upp sockertrådarna, efter ett par minuter så står du där med en fin sockervadd i handen. Maskinen är liten och smidig vilket gör den lätt att förvara när den inte används. Dessutom är det enkelt att rengöra den, så det finns egentligen inga anledningar till att inte ta fram den och njuta lite oftare.
– Perfekt för alla typer av fester och barnkalas.
– Enkel att rengöra
– Alla lösa delar går att diska i diskmaskin
– Lätt att använda
– Ett mått för socker medföljer
– Effekt: 500W
– Mått: 28x28x23,5cm

Identifikation

EAN 7391091852504
Tillverkarens artikelnummer CHSVM110
0
Bli den första att skriva en recension

Det finns inga recensioner