Tillbaka till toppen

Nordens ledande marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Det våras för superdeals!

Se alla deals

Stekpanna 28 cm Rostfritt stål 5-ply
Stekpanna 28 cm Rostfritt stål 5-ply
Stekpanna 28 cm Rostfritt stål 5-ply
Stekpanna 28 cm Rostfritt stål 5-ply
Stekpanna 28 cm Rostfritt stål 5-ply
Stekpanna 28 cm Rostfritt stål 5-ply
Stekpanna 28 cm Rostfritt stål 5-ply

1 / 7

Stekpanna 28 cm Rostfritt stål 5-ply

659 kr
Professionell stekpanna med femlagers-konstruktion Stekpannor i rostfritt stål har länge använts i restaurangköken och är för många ett självklart val vid stekning av framför allt olika sorters protein. Den här stålpannan från svenska varumärket Nord
Läs mer
Professionell stekpanna med femlagers-konstruktion Stekpannor i rostfritt stål har länge använts i restaurangköken och är för många ett självklart val vid stekning av framför allt olika sorters protein. Den här stålpannan från svenska varumärket Nordwik är uppbyggd av fem olika lager: kärnan består av tre lager aluminium vilka omsluts av två yttre lager rostfritt stål. Kombinationen av dessa lager gör att pannans får en överlägsen värmespridning och snabbt blir jämnt varm över hela stekytan. Tack vare att de yttre skikten är av rostfritt stål är pannan väldigt tålig och kan användas tillsammans med redskap i både trä och metall. Diameter: 28 cm Höjd: 5 cm Användning Stekpannan kan användas på alla värmekällor, inklusive induktion. Börja alltid med att värma pannan på medelvärme och öka därefter värmen om du önskar steka i en högre temperatur. Ha tålamod vid stekning av protein, så som ägg och kött. Till en början sätter sig proteinet fast i pannan, men så snart maillard-effekten gjort sitt och gett råvaran en stekyta så släpper den av sig själv. Försök alltså inte att vända för tidigt utan låt pannan och värmen göra sitt. Skötselråd För att stekpannan ska hålla sin form och inte "slå" sig rekommenderas att hastiga temperaturskiftningar undviks. En kall pannan ska värmas upp gradvis - börja gärna på medelvärme. På samma sätt bör du låta pannan svalna något innan den diskas.  Tål maskindisk.
0
Bli den första att skriva en recension