Nordens största marknadsplats

Leveranser nära dig

Hos oss kan alla göra en bra deal

Trygg ehandel sedan 1999

Produkten har lagts till i varukorgen
product image

Universalkniv Chef Trähandtag Svart 21 cm

Till kassan

Se även

Universalkniv Chef Trähandtag Svart 21 cm

(0)
Skriv en recension
MAC
-21%
693 kr
Rekommenderat pris: 879 kr
Tryggt köp

- Handla säkert på CDON. Läs mer

  • Beräknad leveranstid
    från 3 arbetsdag
  • Säljs och skickas av KitchenTime

MAC är från början ett japanskt familjeföretag som har blivit världskända för sin tillverkning av knivar i absolut toppklass. En kombination av västerländsk design och japanskt hantverk gör MAC-knivarna både ergonomiska och mycket vassa och hållbara. Alla knivar handslipas med 15 graders slipvinkel i Seki-området i Japan, där knivar och svärd har producerats i över 700 år. Stålblandningen med bland annat volfram, molybden och vanadin blir mycket hård och är dessutom rostfri. En MAC-kniv håller sig därmed vass användning efter användning, och blir med rätt skötsel en investering för många, många år framöver.

Chef-seriens universalkniv är en traditionell kockkniv för den med något lägre budget som ändå vill ha hög kvalité. Kniven har en klassisk europeisk slipning med spetsig egg och ett avsmalnande blad, vilket gör den till en utmärkt allroundkniv i köket. Avsaknaden av bolster mellan det ergonomiska handtaget och knivbladet gör det till en något lättare men ändå välbalanserad kniv som därmed kräver mindre styrka i hand och arm vid användning. Perfekt första kniv för den nyfrälste hobbykocken!

0.0

Baserat på  0 recensioner

Visa fler recensioner (-5)

Om du misstänker att ett pris felaktigt har ändrats innan eller under Black friday-kampanjen får du gärna vara vår Prishjälte och rapportera detta till oss här.
Vi har just nu stängt chatten men maila oss gärna istället Vi försöker besvara alla mail inom 24 h och du kontaktar oss via mail här.